Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

Κακουργηματικές διώξεις για τον ''τυχαίο επιβάτη''


ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ....''Mr ΤΕΛΟΣ''. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΣΕ !!! 

Ο....''τυχαίος επιβάτης'' Ζαχαρίας Στουρνάρας μεταξύ των διωκόμενων για το έγκλημα στα Τέμπη.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που βρέθηκε ως....''κοινός επιβάτης'' στα πρώτα δρομολόγια κατά την επανεκκίνηση των σιδηρορόμων, δηλώνοντας σίγουρος και ασφαλής, παραλείποντας να δώσει την ιδιότητά του στις τηλεοπτικές κάμερες. «Βεβαίως - βεβαίως, πολύ ασφάλεια παιδιά, το παίρνω το τρένο και ταξιδεύω άνετα» δήλωνε πριν δύο μήνες.

Ας βάλουμε κι εμείς ένα δίλημμα: Ή με τον Κούλη ή με τον Πρωτούλη…


Ας βάλουμε λοιπόν κι εμείς ένα δίλημμα, όχι μόνο οι άλλοι…

Τάδε έφη Γιάννης Πρωτούλης. Βέβαια ο σφος δεν περιαυτολόγησε και έθεσε το δίλημμα ως εξής: ή με τη συναίνεση στην κυρίαρχη πολιτική ή με τη μόνη πραγματική αντιπολίτευση. Αυτή δηλαδή που δεν έκανε το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ψηφίζοντας το 68% και το 45% αντίστοιχα των νόμων της ΝΔ. Δεν έκαναν αντιπολίτευση όταν είχαν μεγαλύτερα ποσοστά, γιατί να κάνουν τώρα;
Ή μάλλον ακριβέστερα. Αντιπολίτευση θα κάνουν και οι άλλες δυνάμεις. Θα είναι όμως διαμαρτυρία για λογαριασμό των συμφερόντων που είναι ριγμένα στη διανομή της πίτας, των ΕΣΠΑ κτλ.

Ενας κι ένας...


Τη νέα εκλογική «ομάδα» εμφάνισε πριν μερικές μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ με στόχο - όπως είπε και ο Τσίπρας - να ανατρέψουν τα δεδομένα των εκλογών της 21ης Μαΐου ενόψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Οπως λένε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίζονται στα τηλεοπτικά πάνελς, με αυτήν τη νέα εκλογική επιτροπή θα επιδιώξουν την «ανασυγκρότηση», θα χαράξουν «νέα στρατηγική» και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ...

«Εφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα


Σε ηλικία 84 ετών, «έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Νόνικα Γαληνέα, μετά από προβλήματα υγείας που την ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΝΟΝΙΚΑΣ ΓΑΝΗΝΕΑ
«Το θέατρο ακόμα και άδειο θα μπορούσε να ονομάζεται... Φως»

Μόνο το ΚΚΕ μπορεί να δώσει απάντηση στα μεγάλα προβλήματα του λαού


Το ΚΚΕ «είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να δώσει μια μαχητική απάντηση» στα μεγάλα προβλήματα του λαού, «και μάλιστα με στιγμές ανακούφισης, με στιγμές ανάτασης και με ορισμένες νίκες», σημείωσε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής και υποψήφιος περιφερειάρχης μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στην ΕΡΤ1.

Το «άγνωστο» ταξίδι... του Χαρίλαου στο «αμερικάνικο όνειρο»

 
Οι δείκτες του ημερολογίου έχουν κολλήσει στο 1991... Λίγες στιγμές μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης και την απόκρημνη εξαναγκαστική... στροφή των Λαϊκών Δημοκρατιών προς τον καπιταλισμό. Το ΚΚΕ βρίσκεται σε επίπεδο έντονων διεργασιών και ανάλυσης των δραματικών γεγονότων.

Η επικράτηση της αντεπανάστασης στην ΕΣΣΔ προκαλεί τριγμούς στις σοσιαλιστικές χώρες και δημιουργεί νέα επικίνδυνα δεδομένα στον παγκόσμιο χάρτη. Η Ιστορία - δυστυχώς - θα καταγράψει την τραγική μετεξέλιξη της παράδοσης των σοσιαλιστικών κρατών στον «νέο άνεμο απελευθέρωσης», όπως παρουσιάζει η Δύση τις συνταρακτικές αλλαγές που ετοιμάζονται στην Ανατολική Ευρώπη.

Απέναντί τους μόνο το ΚΚΕ!

 
Τσούνις
(πρέσβης ΗΠΑ): «Με τους τελευταίους 4 πρωθυπουργούς (σ.σ. συμπεριλαμβανομένου του Τσίπρα) και με 3 διαδοχικούς Προέδρους στις ΗΠΑ είδαμε τη γεωστρατηγική αξία της σχέσης Ελλάδας - ΗΠΑ να επιβεβαιώνεται».

Τσούνις για Καλπαδάκη (διπλωματικό σύμβουλο του Τσίπρα): «Πολύ καλός φίλος (...) ένα από τα πιο έξυπνα μυαλά».

Ανακάλυψαν τώρα την ζούγκλα...


Μια «εργασιακή ζούγκλα στον βωμό του κέρδους» ανακάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη μετά το νέο εργοδοτικό έγκλημα. Η «Αυγή», μάλιστα, παριστάνοντας ότι προσγειώθηκε χτες στον πλανήτη Γη, αναφέρει ότι στα Ναυπηγεία επικρατούν «ανασφάλεια, κατάλυση εργασιακών δικαιωμάτων και άθλιες συνθήκες εργασίας».

Η μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση στην ιστορία του ΝΑΤΟ από τις 12 Ιούνη στη Γερμανία


 ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ «ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥ» ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Πληθαίνουν τα «παιχνίδια πολέμου» του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη, με τη λυκοσυμμαχία να προχωρά σε μία ακόμη στρατιωτική άσκηση, με το βλέμμα στραμμένο στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία.

Συγκεκριμένα, από τις 12 έως τις 24 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί στον εναέριο χώρο της Γερμανίας η μεγαλύτερη αεροπορική άσκηση στην ιστορία του ΝΑΤΟ, η «Air Defender 2023», με τη συμμετοχή 25 κρατών - μελών της Συμμαχίας, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

«Μόνοι τους και όλοι μας - The game» - Tο 1ο spot με θέμα τους πλειστηριασμούς


Η ΚΝΕ εγκαινιάζει νέα σειρά video, με τίτλο «Μόνοι τους και όλοι μας - The game», με σημείο αναφοράς τα retro βιντεοπαιχνίδια.

Εγκαινιάστηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Λευκό Πύργο


Το κεντρικό εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ που λειτουργεί στην Νέα Παραλία, στο ύψος του Λευκού Πύργου, εγκαινιάστηκε το απόγευμα, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία υποψήφιων βουλευτών και πλήθους κόσμου.

Το εκλογικό περίπτερο στο Λευκό Πύργο λειτουργεί καθημερινά τα απογεύματα, ενώ συνεχίζει την λειτουργία του και το εκλογικό περίπτερο στην Αγίας Σοφίας και Ερμού.

Μια μέρα σαν τη σημερινή


 02/06/1882

Πεθαίνει ο Ιταλός επαναστάτης Τζουζέπε Γκαριμπάλντι, στρατηγός, ένας από τους αρχηγούς της επαναστατικής αστικοδημοκρατικής πτέρυγας του εθνικοαπελευθερωτικού κινήματος, που αγωνιζόταν για την ενοποίηση της Ιταλίας. 

Γκιουζέπε Γκαριμπάλντι