Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Το «πατριωτικό καθήκον»...

Κορόνες «πατριωτισμού» με σποτάκια, ομιλίες και παχιά λόγια για την «πατρίδα», επιστρατεύουν πάνω από την κάλπη ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και τα συμπληρώματά τους στην αντιλαϊκή πολιτική. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρωθυπουργός έφτασε προχτές από τη Θεσσαλονίκη να απευθύνει προσκλητήριο «πατριωτικής ενότητας» απέναντι στον «νέο εθνικό διχασμό» που επιδιώκει η ΝΔ, με την αξιοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών, προβάλλοντας τον εαυτό της ως τη γνήσια «πατριωτική δύναμη».

Εχε το νου σου στο παιδί...

Κάλεσμα προς τους γονείς να ενισχύσουν το ΚΚΕ παντού

 «Εχε το νου σου στο παιδί... Με δυνατό ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και "Λαϊκή Συσπείρωση" σε δήμους και Περιφέρειες, για να κάνουμε την πραγματική διαφορά. Εδώ είναι η ελπίδα!».

Καλό κόκκινο βόλι!

Μεθαύριο Κυριακή, πάνω από την κάλπη, σε ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, συγκρούονται δύο σχέδια.

Το ένα το έχει δοκιμάσει ο λαός. Είναι το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων του κεφαλαίου και της ΕΕ, της «αντιλαϊκής συμπολίτευσης», της ανάπτυξης για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων και των θυσιών διαρκείας για τον λαό.

Ο λαός που υποφέρει σήμερα πρέπει να έχει δυνατή φωνή και αυτή είναι του ΚΚΕ

Συνέντευξη στην ΕΡΤ1 παραχώρησε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μάη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Αναφέρθηκε στις επικείμενες εκλογικές μάχες στην Ευρωβουλή, τους δήμους και τις περιφέρειες επισημαίνοντας ότι ο κόσμος που υποφέρει σήμερα πρέπει να έχει δυνατή φωνή και αυτή η φωνή είναι του ΚΚΕ.

Αναφέρθηκε στην ακροδεξιά στην Ευρώπη υπογραμμίζοντας ότι τη γεννά και την ενισχύει το ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα αλλά και στην ουτοπία ότι μπορεί να γίνει φιλολαϊκή η σημερινή ΕΕ, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια, σε υποταγή τους λαούς.

Ζητάνε από τους συνταξιούχους να αρκεστούν στα ψίχουλα που θα περισσεύουν...

ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ - ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Στα ψίχουλα που κάθε φορά θα «περισσεύουν» από την καπιταλιστική ανάπτυξη, δηλαδή από τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων, εστιάζονται οι προεκλογικές προσδοκίες που καλλιεργούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, προκειμένου να συνεχίσει ο λαός να ματώνει για το κεφάλαιο.

Το ΚΚΕ και η «Λαϊκή Συσπείρωση» θα είναι η ισχυρή φωνή που θα πηγαίνει κόντρα και θα αντιστέκεται στην αντιλαϊκή πολιτική

Συνέντευξη στο κανάλι «TV 100» παραχώρησε ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» την Πέμπτη 23 Μάη 2019.

Το κρίσιμο για το λαό, σημείωσε ο Σ. Ζαριανόπουλος, είναι ποιος θα είναι εκείνος και με πόσο ισχυρή φωνή, θα πηγαίνει κόντρα στην αντιλαϊκή πολιτική και αποφάσεις, με τις ιδιωτικοποιήσεις, την αύξηση των φόρων, των ανταποδοτικών τελών κλπ.