Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Μεταγραφικός καύσωνας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος στο αστικό πολιτικό σύστημα.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε Δημαδάμα, η οποία κοιμήθηκε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και ξύπνησε ΓΓ Ισότητας στην κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Η είδηση προκάλεσε αμηχανία τόσο στο ΠΑΣΟΚ, που διέγραψε τη Ζ. Δημαδάμα, όσο και σε φιλικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα, που τη θεωρούσαν γνήσιο εκπρόσωπο της “αριστερής πτέρυγας” του ΠΑΣΟΚ, λόγω του "φεμινιστικού" της προφίλ. Ποιος ξέρει, μπορεί να την υπολόγιζαν και για ΓΓ Ισότητας στην «προοδευτική διακυβέρνηση» – μούφα που δεν κατάφεραν τελικά να φτιάξουν...

Μνημείο...

Μνημείο...

Μνημείο ψηφοθηρίας και καιροσκοπισμού που ανοίγει πολύ επικίνδυνους δρόμους είναι το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ψήφο των αποδήμων, το οποίο από χτες συζητιέται στη Βουλή για να ψηφιστεί τη Δευτέρα.

Το νομοσχέδιο οδηγεί σε πλήρη αλλοίωση του εκλογικού σώματος, αφού καταργεί κάθε κριτήριο που ίσχυε έως σήμερα ώστε να αποδεικνύεται ο οικονομικός, κοινωνικός δεσμός των εκλογέων με την Ελλάδα, ανοίγει τον δρόμο για δυνητικά ανυπολόγιστη διεύρυνση των εκλογικών καταλόγων με την άμεση παρέμβαση διαφόρων λόμπι του εξωτερικού.

Πύρινος εφιάλτης στη Ρόδο

Σε εξέλιξη είναι στη Ρόδο επιχειρήσεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που επικεντρώνονται σε τρία ενεργά μέτωπα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε προληπτική εκκένωση περίπου 19.000 προσώπων, εκ των οποίων τα 16.000 μεταφέρθηκαν με επίγεια μέσα και τα 3.000 με πλωτά.

Τα ερωτήματα που ζητάνε απαντήσεις δείχνουν τους υπεύθυνους του εγκλήματος!

 
Λίγη ώρα μετά την κατάρρευση της γέφυρας στην περιμετρική των Πατρών όλες οι ενδείξεις δείχνουν προς ένα νέο έγκλημα κράτους και εργοδοσίας, το οποίο έχει στοιχίσει ήδη τη ζωή σε έναν άνθρωπο, ενώ 10 είναι οι τραυματίες. Έχοντας ήδη πάρει μπρος η επιχείρηση συγκάλυψης των πραγματικών υπευθύνων για το νέο έγκλημα, για να βγει λάδι η εργοδοσία και η κυβέρνηση τα ουσιαστικά ερωτήματα που ζητούν απαντήσει είναι τα εξής:

Φ7 Και το χρήμα έγινε κεφάλαιο !


ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ και ΠΛΟΥΣΙΟΙ;

Διαβάστε το βιβλίο μου: ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΩΧΟΙ και ΠΛΟΥΣΙΟΙ; (Εκδόσεις Εντύποις) αλλά και την σχετική βιβλιογραφία.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

1. ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΕΝΓΚΕΛΣ «Η καταγωγή της οικογένειας, της ατομικής ιδιοκτησίας και του κράτους» Γίνεται επιστημονική τεκμηρίωση του τρόπου εξέλιξης της κοινωνίας και του πώς σχετίζονται η οικογένεια, η ιδιοκτησία και το κράτος με τον τρόπο παραγωγής. (ΣΤΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ)

Μια μέρα σαν τη σημερινή


 23/07/776πχ

Αρχίζουν στην Ολυμπία οι πρώτοι Ολυμπιακοί Αγώνες.

 Ολυμπιακοί Αγώνες