Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Πληρωμένη απάντηση του «Οδηγητή» στον αντικομμουνιστή ...ακάλεστο

Tweet του ακάλεστου

   Ο Νίκος Μπογιόπουλος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter @NMpogiopoulos
 


“Το θέμα δεν είναι ότι το φασιστόμουτρo

@Vasilis Tsiartas

θέλει απαγόρευση του ΚΚΕ (τι φασιστόμουτρο θα ήταν άλλωστε). Το θέμα είναι ότι το ΚΚ Ουκρανίας έχει τεθεί εκτός νόμου στην…''δημοκρατική'' Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια αλλά αυτός ο αργόστροφος τώρα θυμήθηκε να…πανηγυρίσει”.

5 σχόλια:

  1. Να μην ξέρεις από που ξημερώνει ο ήλιος και στο καπάκι να μην ξέρεις τι σου ήρθε... .
    Leonidas Plakoutsis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πραγματικό δύσκολο αυτό π. Έχει καταφέρει ο Βασιλάκης γτ Βασιλάκης είναι.. Κάποτε να τον λατρεύουν 35000 κόσμος και ξαφνικά να τον μισούν οι ίδιοι 35000..γτ ο λαός ξέρει ξέρει να στέλνει στα σκουπίδια της ιστορίας φασίστες και συστημικους... Από. Βασιλαρας έγινες Βασιλάκης... Κατάντια και ξεφτυλα για έναν τέτοιο τεράστιο ταλέντο... Καλη ορεξη Βασιλάκη..
    Konstantinos Jman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τσιάρτας δεν είναι παρά ένα γλοιώδες υποκείμενο,ένας αμόρφωτος κρετίνος και γενικά ένας αντιπαθητικός άνθρωπος κυρίως στον ποδοσφαιρικό χώρο. Θυμάμαι που πριν μερικά χρόνια,μου είχε πει ο Τάκης Οικονομόπουλος διεθνής βετεράνος διεθνής βετεράνος τερματοφύλακας, ότι πιο πολύ μυαλό έχει η μπάλα παρά ο Τσάρτας. Ένα ναζιστικό ακροδεξιό σκουπίδι, ένθερμος οπαδός της φασιστικής Χρυσής Αυγής και φαν του καταδικασμένου εγκληματία Κασιδιάρη είναι που πασχίζει να αναρριχηθεί στην επιφάνεια με γελοίες δηλώσεις. Ένα μεγάλο μπράβο στους φιλάθλους της ΑΕΚ που τον έχουν φτυσμένο και...χεσμένο.

    Ernesto Morales

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δύσκολο σε αυτή τη ζωή δεν είναι να είσαι καλός ποδοσφαιριστής, καλός τραγουδιστής, καλός δημοσιογράφος, καλός σαλεπιτζής κοκ. Το δύσκολο είναι να μην είσαι μαλάκας.
    απο τον ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
    https://www.imerodromos.gr/tsiartas-o-anthropos-poy-den-ixere-pos-grafetai-to-onoma-toy/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο φασισμός, με τα λόγια του Μπρέχτ: "O φασισμός δεν μπορεί να πολεμηθεί παρά σαν καπιταλισμός στην πιο ωμή του μορφή. Πώς, λοιπόν,να πει κάποιος αντίπαλος του φασισμού την αλήθεια για το φασισμό όταν δε θέλει να πει τίποτα για τον καπιταλισμό, που τον προκαλεί;
    Αυτοί που είναι αντίπαλοι του φασισμού χωρίς να ‘ναι αντίπαλοι του καπιταλισμού, που παραπονιούνται για τη βαρβαρότητα που αίτια τάχα έχει τη βαρβαρότητα την ίδια, μοιάζουν μ’ ανθρώπους που θέλουν μερτικό απ’ τ’ αρνί χωρίς να σφαχτεί. Θέλουν το κρέας, να μη δουν όμως τα αίματα. Αυτοί θα ικανοποιηθούν αν ο χασάπης πλύνει τα χέρια του προτού φέρει το κρέας στο τραπέζι...
    ....μια διακήρυξη ενάντια στο φασισμό δεν μπορεί να έχει ίχνος ειλικρίνειας, όταν μένουν ανέπαφες οι κοινωνικές καταστάσεις, που τον παράγουν.
    Όποιος δε θέλει να εγκαταλείψει την ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, όχι μονάχα δε θ’ απαλλαγεί από το φασισμό, αλλά θα τον χρειάζεται. Φυσικά, ξέρω, ότι μερικές λέξεις,όπως ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής, είναι ελάχιστα ρομαντικές. Αλλά κανένας μας δεν σκέπτεται να τις χρησιμοποιεί για την ομορφιά τους..
    ...Ο πιο επικίνδυνος, ο μοναδικός πραγματικός εχθρός του φασισμού είναι ο κομμουνισμός, κι αυτό το ξέρει και ο ίδιος ο φασισμός...δουλειά δική μας είναι να δυναμώσουμε τον κομμουνισμό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου