Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020

Το εμβόλιο είναι μια λύση αλλά η κυβέρνηση έχει ευθύνη που δεν παίρνει τώρα μέτρα ιδιαίτερα στα νοσοκομεία


Στις μεγάλες ευθύνες της κυβέρνησης που δεν παίρνει μέτρα για τη στήριξη του δημόσιου συστήματος υγείας αναφέρθηκε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ σε παρέμβασή του σε τηλεοπτική συζήτηση στην ΕΡΤ1 το πρωί του Σαββάτου 26 Νοέμβρη.

Ο Χρ. Κατσώτης σημείωσε ότι το εμβόλιο, είναι μια λύση αλλά η κυβέρνηση έχει ευθύνη που δεν παίρνει μέτρα ιδιαίτερα στα νοσοκομεία, καθώς όπως τόνισε ο εμβολιασμός θα είναι μία μακρόχρονη διαδικασία, γι’ αυτό χρειάζονται άμεσα μέτρα για να αντιμετωπιστεί η πανδημία και να συνεχιστεί ο αγώνας για την ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας.

Πρόσθεσε ότι η πανδημία θα αντιμετωπιστεί αλλά όλα τα υπόλοιπα ζητήματα που έχουν προκύψει θα είναι εδώ και μετά και τόνισε ότι ο λαός πρέπει να δείξει αποφασιστικότητα και μαχητικότητα απέναντι σε όλα αυτά που έχουν προκύψει με πρόσχημα την πανδημία, όπως είναι οι ανατροπές στηνίδια της ζωή του.

 

1 σχόλιο:

  1. https://iskra.gr/%ce%b7-%ce%b2%cf%81%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%ba%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%b5-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%80%cf%8c%cf%84%ce%b5/ ΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟ.... Η Βρετανία βαδίζει για το ...σοσιαλισμό.... απαλλαγμένη απο την ...Γερμανική μπότα.... ήταν αποικία τους... ενώ στην Ελλάδα παραμένουμε ...αποικία σε εξάρτηση.... γιατί η Επανάσταση του 1821 δεν ολοκλήρωσε την αποστολή της. Εχουμε ακόμα ...Φεουδαρχία...... Δεν βρέχει Λαφαζάνη Ροχάλες είναι..... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου