Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Διαβεβαιώσεις Τσίπρα


Κάθε φορά που ακούω τον Τσίπρα να μας διαβεβαιώνει για το πόσο αμείλικτος θα είναι με τις Ελίτ και τους πολιτικούς που τις υποστηρίζουν, και για το πως θα τις γκρεμίσει, με πιάνει μια ανατριχίλα, μια σχεδόν υπερηφάνεια!







George Chailos

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ
    Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα για την απώλεια της Ταμίλα Γιαμπρόβα

    Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα προς την Ένωση Κομμουνιστών Ουκρανίας, για την απώλεια της Ταμίλα Γιαμπρόβα. Η συντρόφισσα Ταμίλα Γιαμπρόβα, ήταν πρόεδρος της Ένωσης Κομμουνιστών Ουκρανίας, αρχισυντάκτρια του ρωσόφωνου θεωρητικού περιοδικού «Μαρξισμός και Σύγχρονη Εποχή».

    Παραθέτουμε το μήνυμα που απέστειλε ο Δ. Κουτσούμπας:

    «Προς την Ένωση Κομμουνιστών Ουκρανίας

    Σύντροφοι,

    Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια της σ. Ταμίλα Γιαμπρόβα, Προέδρου της Ένωσης Κομμουνιστών Ουκρανίας και αρχισυντάκτριας του περιοδικού ''Μαρξισμός και Σύγχρονη Εποχή''.

    Η σ. Ταμίλα Γιαμπρόβα έχαιρε μεγάλης εκτίμησης του ΚΚΕ, όχι μόνον γιατί επέλεξε το δρόμο του αγώνα, κόντρα στο ρεύμα της αντεπανάστασης, αλλά και γιατί με τις γνώσεις και το έργο της συνέδραμε στη συλλογική προσπάθεια διερεύνησης των αιτιών ανατροπής του σοσιαλισμού, στήριξε με τις ανεξάντλητες προσωπικές δυνάμεις της την πάλη με τον οπορτουνισμό, συνέβαλε στην πορεία επαναστατικής ανασυγκρότησης του διεθνούς κομμουνιστικού κινήματος.

    Το ΚΚΕ τιμά την ακούραστη, τη μαχητική και επιστημονικά καταρτισμένη κομμουνίστρια Ταμίλα Γιαμπρόβα.

    Παρακαλώ να μεταφέρετε τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά της και σε όλους τους συντρόφους της.

    Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας». https://www.902.gr/eidisi/politiki/270121/syllypitirio-minyma-toy-dimitri-koytsoympa-gia-tin-apoleia-tis-tamila ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΑΘΑΝΑΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου