Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Δωρεάν φάρμακο για το λαό σημαίνει σύγκρουση με την πολιτική που όλα τα υποτάσσει στις ανάγκες της αγοράς


Οι προτάσεις τόσο της κυβέρνησης της ΝΔ, όσο και του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων κομμάτων, δεν αμφισβητούν στο ελάχιστο την προφανή και βασική αιτία του προβλήματος, που είναι το φάρμακο-εμπόρευμα και η “ελεύθερη” αγορά της ΕΕ, που όλα τα υπόλοιπα κόμματα έχουν ως “ευαγγέλιο”. 

Εδώ και τώρα να απαγορευτούν όλες οι “παράλληλες εξαγωγές” φαρμάκων, να μην τολμήσουν να προχωρήσουν σε νέα αύξηση τιμών στο όνομα της επάρκειας. Δωρεάν φάρμακο για το λαό, για κάθε ασθενή, την ώρα που το χρειάζεται, σημαίνει σύγκρουση με την πολιτική που όλα τα υποτάσσει στις ανάγκες της αγοράς, ακόμα και την υγεία και τα φάρμακα.

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

3 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμφωνεί στην αύξηση των τιμών στα φάρμακα.
    https://www.902.gr/eidisi/politiki/316609/o-syriza-symfonei-stin-ayxisi-ton-timon-sta-farmaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΜΕ Όχι στις αυξήσεις των φαρμάκων - Αγώνας τώρα για δωρεάν φάρμακα για το λαό
    https://www.902.gr/eidisi/ergazomenoi-symmahia/316608/ohi-stis-ayxiseis-ton-farmakon-agonas-tora-gia-dorean-farmaka-gia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαστε τό μοναδικό κράτος τού πλανήτη πού έχει ΦΑΣΙΣΤΑ υπουργό υγείας....ακόμα και στα φασιστικά καθεστώτα βάζουν στην θέση αυτή έναν ΜΗ φασίστα γιατρό.!!!
    'Όσο πάει γίνεται χειρότερο........

    Δεν υπάρχουν φάρμακα για χημειοθεραπείες καρκινοπαθών, ινσουλίνη γιά διαβητικούς καί φάρμακα θεραπείας φλεγμονών τού παχέους εντέρου, το μίνιμουμ παραλαβής είναι 4 μήνες.!!! –

    Και υπενθυμίζω-απλά ότι τεράστιες ποσότητες φαρμάκων που τώρα λείπουν από την αγορά τα στείλαμε(και πολύ καλά κάναμε)στην Ουκρανία, χωρίς βέβαια να εξασφαλίσουμε την εδώ επάρκεια, γιατί απλά βρισκόμαστε στην σωστή πλευρά τής...Υστερίας.!! Υπουργός Υποβάθμισης τής Υγείας.:''μικρή'' αύξηση τιμής στα φάρμακα που λείπουν από τα φαρμακεία ανακοίνωσε ο Πλεύρης αλλά τα λίγα λεπτά ή τα λίγα ευρώ που θα αυξηθούν δεν θα τα πληρώσει ο πολίτης, αλλά προφανέστατα ο Αδόλφος Χίτλερ.!!!
    Antonios Fokianos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου