Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Μήνυμα

«Στη Σούδα το θηριώδες ελικοπτεροφόρο USS Hershel "Woody" Williams - Ενισχύεται η παρουσία των ΗΠΑ στη Μεσόγειο» πανηγύριζαν χτες τα αστικά ΜΜΕ, πασπαλίζοντας μάλιστα τα ρεπορτάζ με διθυράμβους για το «μήνυμα» που στέλνουν οι ΗΠΑ, τη στιγμή που κορυφώνεται η ένταση με την Τουρκία.

Βέβαια, η παρουσία του αμερικανικού πλοίου στη Σούδα το μόνο που επιβεβαιώνει είναι η εμβάθυνση της ελληνικής εμπλοκής στα
επικίνδυνα σχέδια των ΑμερικανοΝΑΤΟικών, αφού το συγκεκριμένο πλοίο και η ένταξή του
στον 6ο Στόλο ενισχύουν το στρατιωτικό τους «αποτύπωμα» απέναντι στους ανταγωνιστές τους και κυρίως απέναντι στη Ρωσία, που αναβαθμίζει σταθερά το ρόλο της στην περιοχή.

Για τον ίδιο λόγο όμως, για το δυνάμωμα δηλαδή του ΝΑΤΟ και την ανάσχεση της επιρροής των ανταγωνιστικών ιμπεριαλιστικών κέντρων, προωθείται από ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και ο διάλογος ανάμεσα στις κυβερνήσεις Τουρκίας και Ελλάδας, για διευθετήσεις που οδηγούν σε συνεκμετάλλευση της Ανατ. Μεσογείου και του Αιγαίου, σε βάρος των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Επιβεβαιώνεται δηλαδή ότι η μετατροπή της χώρας σε μια απέραντη βάση των ΑμερικανοΝΑΤΟικών, με ευθύνη της σημερινής και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, είναι η άλλη όψη των επικίνδυνων διευθετήσεων που μεθοδεύονται τώρα στα Ελληνοτουρκικά, με συμμετοχή των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας, για να διασφαλιστεί η ΝΑΤΟική συνοχή και να θωρακιστεί η νοτιοανατολική πτέρυγα του ΝΑΤΟ.

Με άλλα λόγια, η παρουσία του θηριώδους ελικοπτεροφόρου στη Σούδα στέλνει πράγματι «μήνυμα», αλλά με άλλους αποδέκτες και με άλλο περιεχόμενο απ' αυτό που παρουσιάζουν τα αστικά επιτελεία.

1 σχόλιο:

  1. ΗΠΑ ΝΑΤΟ Ε.Ε μαζί και η Ιμπεριαλιστική Ελλάδα να τραβήξουν την Τουρκία σύμμαχο στο ΝΑΤΟ απο την επιρροή του Ρωσικού Ιμπεριαλισμού. Αντιμετώπιση λοιπόν Ρωσίας ΙΡΑΝ Κίνας με μόνιμα θύματα τους λαούς και με άνοιγμα νέου μετώπου στην Λευκορωσία. Δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως υπάρχουν τμήματα της Αστικής τάξης Εφοπλιστές Φαρμακοβιομήχανοι Ξενοδόχοι που καλοβλέπουν τον Ανατολικό ιμπεριαλιστή και την συμμαχία του μαζί και Εθνικιστικές φασιστικές και οπορτουνιστικές δυνάμεις. Για αυτό και ο λαός με επικεφαλής τους Κομμουνιστές πρέπει να παλέψουμε κάτω απο την δική μας ταξική σημαία ενισχύοντας παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για προσωρινά μέτρα ανακούφισης με στόχο την Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής και ξήλωμα του καπιταλιστικού κέρδους με πρωταρχικό καθήκον να τσακίσουμε τους φορείς όλων των οπορτουνιστικών απόψεων τον χειρότερο εχθρό του λαού. Τον καπιταλισμό με προβιά φίλου. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου