Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Καλούν στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 4 Φλεβάρη στο Άγαλμα Βενιζέλου

 


Αυξάνονται οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης που δηλώνουν τη συμμετοχή τους στο συλλαλητήριο την Πέμπτη 4/2  στις 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου.

Μέχρι στιγμής αποφάσεις συμμετοχής έχουν πάρει οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Αρχιτεκτονικής, Ιατρικής, Ιστορικού - Αρχαιολογικού, Μαθηματικού, Μουσικού, Πληροφορικής, Πολιτικών Επιστημών, ΣΟΦΕΘ, Φιλολογικού, Ψυχολογικού, Βιολογικού, Γαλλικού, Γεωλογικού, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Ηλεκτρολόγων - Μηχανολόγων Μηχανικών, Κινηματογράφου, Κτηνιατρικής, Νομικής, Παιδαγωγικού, Φαρμακευτικής του ΑΠΘ.

Οι ΦΣ απαιτούν: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο! Όχι στην πανεπιστημιακή αστυνομία! Επαναλειτουργία των σχολών με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας!

Παράλληλα δηλώνουν ότι την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου θα προχωρήσουν το πρωί σε συλλαλητήριο Φοιτητικών Συλλόγων και το απόγευμα της ίδιας μέρας σε παλλαϊκό συλλαλητήριο στο κέντρο της πόλης.

Επίσης την προηγούμενη και την ημέρα ψήφισης του ν/σ θα προχωρήσουν σε διήμερο αποκλεισμό του ΑΠΘ και σε κατάληψη στις σχολές που έχει παρθεί απόφαση από τον Φοιτητικό τους Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου