Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020

Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ


Ξεκίνησε η λειτουργία του Στεκιού Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ για τη φετινή χρονιά στην Αθήνα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας της υγείας, σύμφωνα με τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας.

Οι αίθουσες και η αυλή θα είναι ανοιχτές και θα μπορούν να αξιοποιηθούν για πρόβες, συναντήσεις κ.ά., κατόπιν συνεννόησης στο τηλέφωνο του Στεκιού.
Επίσης, το Σεπτέμβρη θα μπορούν να δηλώνονται συμμετοχές για τα μαθήματα και τις ομάδες του Στεκιού, που θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 29 Σεπτέμβρη. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθεί το ακριβές πρόγραμμα των σταθερών μαθημάτων, αλλά και άλλες πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που σχεδιάζει το Στέκι.

Τα μαθήματα, όπως κάθε χρόνο, θα περιλαμβάνουν μουσικά όργανα, θεωρία μουσικής, φωνητική, ελεύθερο σχέδιο, φωτογραφία, photoshop, flamenco και latin χορούς, αλλά και νέες δραστηριότητες που θα εμπλουτίσουν και θα ενισχύσουν το πρόγραμμα, συνεχίζοντας τη σταθερή προσπάθεια του Στεκιού να δίνει στη νεολαία προτάσεις δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου που συνδυάζουν την ψυχαγωγία με την γνώση, που φέρνουν σε επαφή τους νέους με το έργο πρωτοπόρων καλλιτεχνών.

Στέκι Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας, Τροίας 36, Βικτώρια, τηλ. επικοινωνίας: 210 88 23 674, ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 15.00 - 21.00, Σάββατο - Κυριακή 10.00 - 21.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου