Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

Το ΚΚΕ καλεί τα μέλη του να κατευθυνθούν στον Πολιχνίτο


 Η φωτιά στα Βατερά παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις.Από την πρώτη στιγμή μέλη και φίλοι του ΚΚΕ βρίσκονται κοντά στο σημείο ενώ σπεύδουν και άλλες δυνάμεις.

Καλούμε τώρα, άμεσα, τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ να κατευθυνθούν προς Πολιχνίτο με νερό, υδροφόρα οχήματα και σκαπτικά εργαλεία.


Είναι ώρα ευθύνης και δράσης.

Με ευθύνη της Κυβέρνησης και του κράτους να ενισχυθούν άμεσα εναέριες και επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.Να εξασφαλιστεί η ασφάλεια της μετακίνησης κατοίκων και παραθεριστών από τα Βατερά προς τον Πολιχνίτο.
Καλούμε το λαό της Λέσβου να δώσει άμεσα τη μάχη για να προστατευτούν ζωές, περιουσίες και το δάσος, ενισχύοντας τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής που δίνουν μάχη παρά τις τεράστιες ελλείψεις.

Στο χώρο βρίσκεται κλιμάκιο της ΤΕ Λέσβου του ΚΚΕ ενώ σπεύδει και η βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ Μαρία Κομνηνάκα που βρισκόταν στην Λήμνο για περιοδείες (οι οποίες ακυρώθηκαν).Σε παρέμβαση της Μαρίας Κομνηνάκα στον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Βορείου Αιγαίου τονίστηκε ότι η συνδρομή των μελών και φίλων του ΚΚΕ, άλλων χωριανών, θα είναι άμεση.Αντίστοιχη παρέμβαση έγινε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη προς τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας για να λυθούν όλα τα μέτρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν.
Αντίστοιχες παρεμβάσεις έκαναν οι Αγλαΐα Κυρίτση, Νίκη Τσιριγώτη και Γιάννης Συκάς, επικεφαλείς της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βορείου Αιγαίου, Δήμου Μυτιλήνης και Δήμου Δυτικής Λέσβου αντίστοιχα.

Δίνεται τηλέφωνο επικοινωνίας για συντονισμό της δράσης με κέντρο τον Πολιχνίτο: 6997172525

Στο νησί 


4 σχόλια:

  1. ΣΥΡΙΖεοι, ΠΑΣΟΚοι, "εσείς του ΚΚΕ δεν θέλετε να κυβερνήσετε. Φοβάστε τις ευθύνες."

    Τα κόμματα σας πίνουν νερό στο όνομα των λυκοσυμμαχιών ΝΑΤΟ, ΕΕ, παίρνουν την ευλογία του ΣΕΒ...
    Το ΚΚΕ καλεί το λαό να παλέψει για να λύση τα προβλήματα του

    "Ο λαός θα σώσει το λαό" και οχι οι λυκοσυμμαχίες

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πληρωμένη απάντηση σε όσους λένε ότι το ΚΚΕ δεν θέλει να κυβερνήσει είναι ότι πολύ απλά αυτό αποτελεί τη δικαιολογία όσων δεν θέλουν να το ψηφίσουν. Εκεί μπαίνει ταφόπλακα στην επιχειρηματολογία του κ**ου.
      Από κει και πέρα όποιος νομίζει ότι η συμμετοχή στο αστικό κοινοβούλιο είναι για κάποιον διαφορετκό λόγο άλλο από την ανατροπή του συστήματος, ας ρίξει λίγο νερό στο πρόσωπό του μήπως φύγει η τσίμπλα της σοσιαλδημοκρατίας από τα μάτια του.
      Leonidas Plakoutsis

      Διαγραφή
  2. Στην πράξη, "Ο λαός θα σώσει το λαό"

    Το ΚΚΕ καλεί τα μέλη του να κατευθυνθούν στον Πολιχνίτο

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παρεμβάσεις από το ΚΚΕ

    Σε παρέμβαση της Μαρίας Κομνηνάκα στον Περιφερειακό Διοικητή της Πυροσβεστικής Βορείου Αιγαίου τονίστηκε ότι η συνδρομή των μελών και φίλων του ΚΚΕ, άλλων χωριανών, θα είναι άμεση.

    Αντίστοιχη παρέμβαση έγινε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, προς τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας για να ληφθούν όλα τα μέτρα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς και την ενίσχυση των δυνάμεων που επιχειρούν.

    Αντίστοιχες παρεμβάσεις έκαναν οι Αγλαΐα Κυρίτση, Νίκη Τσιριγώτη και Γιάννης Συκάς, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βορείου Αιγαίου, Δήμου Μυτιλήνης και Δήμου Δυτικής Λέσβου αντίστοιχα.

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου