Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Το κράτος εξαφανίστηκε, ο λαός επιβιώνει μόνο με την βοήθεια του λαού

 
Με σύνθημα «Το κράτος εξαφανίστηκε, ο λαός επιβιώνει μόνο με την βοήθεια του λαού» τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Τουρκίας εξορμούν σε όλη την χώρα, συγκεντρώνοντας κάθε είδους βοήθεια για τους σεισμοπλήκτους.

Ο Δημήτρης Μαβίδης, απεσταλμένος του «902.gr» και του «Ριζοσπάστη», βρέθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη, όπου αποτύπωσε τα «μετόπισθεν» της τεράστιας επιχείρησης που έχει στήσει το ΚΚ Τουρκίας για την στήριξη των σεισμοπλήκτων.

Με επίκεντρο το Πολιτιστικό Κέντρο «Ναζίμ Χιμέτ», αλλά και τα υπόλοιπα «κέντρα Γειτονίας» του ΚΚ Τουρκίας, ήδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, συγκεντρώνονται και αποστέλνονται στο περιφερειακό κέντρο διανομής που έχει στήσει το ΚΚ Τουρκίας στην γειτονιά Τόρος των Αδάνων. Εκεί, με άξονα την εικόνα που έρχεται από τις περιοχές που έχουν πληγεί, η βοήθεια κατανέμεται και μοιράζεται έτσι ώστε να αξιοποιηθεί στο έπακρο και χωρίς να πάει τίποτα χαμένο.

....

 Ζωντανή μία ακόμα γυναίκα ανασύρθηκε σήμερα σχεδόν 222 ώρες από το σεισμό!

Μια 42χρονη γυναίκα ανασύρθηκε σήμερα ζωντανή από τα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Καχραμανμαράς, σχεδόν 222 ώρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την περιοχή, μετέδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν διασώστες να μεταφέρουν τη γυναίκα, ονόματι Μελικέ Ιμάμογλου, με φορείο και να την βάζουν σε ένα ασθενοφόρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου