Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Η ΝΔ ανακοίνωσε τον Νίκο Χαρδαλιά ως υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής


Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοινώθηκε από τη ΝΔ ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Κατά συνέπεια, η ΝΔ αποφάσισε να μη στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη μετά και το ζεϊμπέκικο τις ημέρες των πυρκαγιών, μια κίνηση επικοινωνιακού χαρακτήρα για να «κρυφτούν» οι κυβερνητικές ευθύνες.

Δεν έχει γίνει γνωστό έως τώρα αν ο Γ. Πατούλης θα είναι εκ νέου υποψήφιος μετά την απόσυρση του κυβερνητικού χρίσματος.

....

 Νίκος Χαρδαλιάς*


 
Ο Νίκος Χαρδαλιάς  υπέπεσε σε μια ακόμα γκάφα ολκής που προκειμένου να διαφημίσει τον εαυτό του για τα μέτρα προστασίας από τις φωτιές, έβγαλε στη δημοσιότητα φωτογραφία του.

Έλα μου όμως που φαίνεται να… στέκει αγέρωχος μπροστά σε χαρακτηρισμένους ως απόρρητους χάρτες όπου και φαίνονταν οι τοποθεσίες με τις εγκαταστάσεις καυσίμων σε αποθήκη της Θεσσαλονίκης. 

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έμεινε για ώρα στο αναρτημένο δελτίο τύπου.


Όταν άρχισαν να διαμαρτύρονται για τη δημοσιοποίηση ευαίσθητων αμυντικών δεδομένων, οπότε και αναρτήθηκε τελικά αντίγραφό της με πίξελ στα…επίμαχα σημεία.


Σε παλαιότερη αλλά αξέχαστη φωτογραφία  βλέπουμε τον τότε υπουργό πολιτικής προστασίας εν μέσω πανδημίας σε νυχτερινό κέντρο ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς μάσκες....''αλλά με αξεσουάρ την παναγία τη μεγαλόχαρη''.

Ο  υπουργός πολιτικής προστασίας πηγαίνει στον Τάκη Ζαχαράτο να τον δει να υποδύεται τον εαυτό του, δεν φοράει μάσκα....''και έχει φέρει από το σπίτι εικονίτσα της παναγίας'' να βάλει δίπλα στο ουίσκι.

patrinaki

3 σχόλια:

  1. Ο άνθρωπος έχει σπουδάσει στην μεγάλη των μπάτσων σχολη
    Θοδωρής Παπαδόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η φωτογραφία έχει μοιραστεί στα ΜΜΕ για προμοτάρισμα του Νικολάκη;
    Και καλά αεροφωτογραφία βρίσκεις αλλά όχι με σημειωμενες τις μονάδες ( κίτρινο ) γι'αυτό χαρακτηρισμένη ΑΠΟΡΡΗΤΗ ( βέλος )....
    Stavros Geordamilis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές ανακοίνωσε ο Γ. Πατούλης, μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ν. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής με το κόμμα της ΝΔ.

    «Δεν δημιούργησα ποτέ πρόβλημα στο κόμμα μου, δεν πρόκειται να δημιουργήσω ούτε τώρα», δήλωσε, προσθέτοντας πως «στις εκλογές του Οκτωβρίου θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου».
    902

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου