Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Viber, WhatsApp, Facebook και άλλες ιστοσελίδες και εφαρμογές υπό καταγραφή


ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΥΠ

Viber, WhatsApp, Facebook και άλλες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και τηλεφωνικές εφαρμογές στο ίντερνετ, και φυσικά τους χρήστες τους, θα μπορεί να καταγράφει η ΕΥΠ με το νέο σύστημα παρακολούθησης που πρόκειται να εγκαταστήσει.

Το νέο σύστημα παρακολούθησης, θα εγκαταστήσει μια ιταλική εταιρεία μετά από διαγωνισμό που έγινε τον Ιούλιο του 2020, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδα «Τα Νέα» του Σαββατοκύριακου. Με αυτό το σύστημα, αναφέρει το δημοσίευμα, η ΕΥΠ θα έχει πρόσβαση στις επαφές που ο εκάστοτε κάτοχος (στόχος) θα μπορεί να καλεί μέσω Viber και άλλων 1.000 προγραμμάτων διαδικτυακής τηλεφωνίες, αλλά και ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται και ποιο προφίλ χρησιμοποιεί στο facebook μέσω του κινητού του.

Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, με το νέο σύστημα παρακολούθησης, που κοστίζει 6.200.000, η ΕΥΠ θα μπορεί να παρακολουθεί και να καταγράφει τουλάχιστον 1.100 «στόχους» κινητής τηλεφωνίας και 500 «στόχους» σταθερής τηλεφωνίας. Θα μπορεί ακόμα να παρακολουθεί live 350 «στόχους» κινητής τηλεφωνίας και 200 «στόχους» σταθερής τηλεφωνίας.

 

1 σχόλιο:

  1. .....https://www.ergatikosagwnas.gr/arthra/politiki/2609-paidiki-kakopoiisi-mia-agapimeni-kapitalistiki-synitheiaΗ υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, που ξεκίνησε από την καταγγελία Μπεκατώρου κι έφτασε να βλέπουμε το Λιγνάδη με χειροπέδες, είναι πολύ μεγάλη με προεκτάσεις που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί πού καταλήγουν.

    Μένει να δούμε αν ξεβρωμίσει λίγο ο χώρος του θεάτρου ή αν θα κουκουλωθούν τα πράγματα.

    Το μόνο για το οποίο έχουμε ακόμη πολύ μέλλον μπροστά μας, μιας και ζούμε στον καπιταλισμό, είναι δούμε να μπαίνουν τα θεμέλια για μια ταξική αλλαγή που θα εξαφανίζει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

    Από τις επιχειρήσεις μέχρι την τέχνη....... Οποιος πιστεύει πως θα γίνει κάθαρση στα πλαίσια του Καπιταλισμού δουλεύει τον κόσμο υπηρετώντας τον καπιταλισμό με λύσσα και προσπαθεί να θολώσει τα νερά σερβίροντας το παραμύθι πως θέλει να βάλει τα θεμέλια για τον Σοσιαλισμό. Ακριβώς το αντίθετο. Θέλει να ξηλώνει συνεχώς τα θεμέλια που βάζουμε οι κομμουνιστές για να συνεχίσουμε να έχουμε καπιταλισμό. Ο Σοσιαλισμός δεν είναι καθόλου μακρινός εφόσον ο λαός αποφασίσει να τσακίσει τους φορείς όλων των οπορτουνιστικών απόψεων. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου