Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

«Απεργιακές συγκεντρώσεις» για γέλια και για κλάματα...

Θεσσαλονίκη

Ούτε τους εαυτούς τους δεν φάνηκαν να πείθουν οι δυνάμεις του εργατοπατερισμού στο εργατικό κίνημα, αφού όπου επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν «απεργιακές συγκεντρώσεις» σήμερα, κατέληξαν σε κάτι θλιβερές μαζώξεις μερικών παραγόντων.

Αφού πρώτα, ακολουθώντας την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ και την κυβέρνηση, προκήρυξαν «αργία» για σήμερα 4 Μάη, την οποία βάφτισαν «πανεργατική απεργία», τώρα βαφτίζουν και «συγκεντρώσεις» κάτι περιθωριακές συναντήσεις σε πλατείες ανά τη χώρα.

Οι εργαζόμενοι για μια ακόμα χρονιά τούς γύρισαν την πλάτη, ενώ οι πιο μαχητικές και δραστήριες συνδικαλιστικές οργανώσεις, εκατοντάδες συνδικάτα σε όλη την Ελλάδα ετοιμάζουν τη μεγάλη απεργιακή Πρωτομαγιά για την Πέμπτη 6 Μάη.

Οι φωτογραφίες με τους «φαντομάδες» συνδικαλιστές - κολλητούς του υπουργείου Εργασίας είναι χαρακτηριστικές της γύμνιας και της απομόνωσής τους από την εργατική τάξη.

Πληροφορίες που θέλουν τον υπουργό-«σούπερμαν» των βιομηχάνων να ψάχνει αγωνιωδώς τη συγκέντρωση της ΓΣΕΕ στην Αθήνα και να μην τη βρίσκει, αφού η ηγετική της ομάδα ακόμα χωνεύει το πασχαλινό τσιμπούσι, παραμένουν ανεπιβεβαίωτες...

Θεσσαλονίκη



Χανιά

Ρέθυμνο (πηγή: «cretalivenews»)

7 σχόλια:

  1. Θεσσαλονίκη

    19 μετρημένα στεφάνια ( Μαζί και των Δημάρχων και του Περιφερειάρχη)
    40 μετρημένοι εργατοπατέρες (Μαζί με του εργαζόμενους ΟΑΣΘ, 15 άτομα, που απεργούσαν για την ΣΣΕ και του υπαλλήλους του ΕΚΘ)

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στις 6 Μάη στο Α. Βενιζέλου
      Αυτή θα ειναι η πραγματική συγκέντρωση των εργαζόμενων
      ΔΣΕ

      Διαγραφή
  2. Τον Παναγόπουλο τον ψάχνει ο Υπουργός για να καταθέσουν μαζί το νομοσχέδιο, για κατάργηση του 8ωρου

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες όχι στην ηθελημένη απαξίωση του συνδικαλισμού από τα δοτά σωματεία της ΓΣΕΕ, να δώσουν δύναμη στη δύναμή τους, στα ταξικά σωματεία , για τις μάχες της εργατικής τάξης που θα έρθουν και θα είναι μεγάλες και δυναμικές και τρομερά σημαντικές για να μην χαθούν οι κατακτήσεις αιώνων για τον εργαζόμενο Λαό.

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ούτε ντροπή ούτε τσίπα

    «Γιόρτασαν» λέει, αντάμα και μαζί, οι υπηρέτες του μεγάλου κεφαλαίου, οι υπηρέτες του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και της ΕΕ (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) την εργατική πρωτομαγιά!!!

    Τρεις κι ο … κούκος όλοι κι όλοι, σε μια φαρσοκωμωδία, οι νεκροθάφτες των εργατών, «γιόρτασαν» τους αγώνες των … εργατών!!!

    Και δεν ντρέπονται …

    Μέρες που είναι, ως κι ο Ιούδας πήγε και κρεμάστηκε!

    Τούτοι, … «»»γιορτάζουν»»»!

    Η ξεφτίλα στο φουλ …

    Faros΄s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΘ- ΓΣΕΕ. Άνοιξε και η εστίαση και είπαν να βρεθούν να πάνε για κανένα τσίπουρο. Έτσι κι αλλιώς την δουλειά τους την έχουν κάνει.

    ΔΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πουλημένα παλιοτόμαρα είναι δεκαετίες. Υπηρέτες του καπιταλισμού τα παλιόσκυλα. Η ...πασοκάρα.... με πολλά ονόματα... ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου