Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Επείγουσα ανάγκη για πρόσθετα, πολλαπλάσια και κατάλληλα εναέρια μέσα

 

Είναι επείγουσα η ανάγκη για πρόσθετα, πολλαπλάσια και κατάλληλα εναέρια μέσα πυρόσβεσης, ώστε να αποτραπεί ο κίνδυνος για τις Γούβες -που αυτή τη στιγμή είναι περικυκλωμένες από δύο μέτωπα- την Ιστιαία και το Πευκί.

Η κυβέρνηση έχει ευθύνη. Έστω και τώρα να ακούσει τα αιτήματα των κατοίκων και να ενισχύσει τα μέσα πυρόσβεσης στη μεγάλη πυρκαγιά της Βόρειας Εύβοιας, που καίει για 6η μέρα δάση και τις περιουσίες των κατοίκων.

Διαπράττεται ένα έγκλημα και οι ευθύνες της είναι μεγάλες!

Δήλωση του  Γιώργου Μαρίνου, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Ευβοίας

 ....

Περιοδεία στις περιοχές που έχουν χτυπηθεί από την μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται στην Βόρεια Εύβοια πραγματοποιεί πολυμελής αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος. 

Η περιοδεία του κλιμακίου του ΚΚΕ ξεκίνησε από τις Ροβιές, όπου η καταστροφή είναι ανυπολόγιστη σε σπίτια, περιουσίες, δασικές και καλλιεργήσιμες εκτάσεις, καθώς η περιοχή έγινε παρανάλωμα του πυρός.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά συνεχίζει να καίει στο πέρασμά της τα πάντα. Στις Κεχριές ,δυνάμεις της πυροσβεστικής και κάτοικοι προσπαθούν να κόψουν τη φωτιά πάνω στον κεντρικό δρόμο.

Από τις Κεχριές μέχρι και τις Ροβιές αριστερά και δεξιά του κεντρικού δρόμου όλα είναι καμένα, ενώ στις Ροβιές το αγροτικό ιατρείο έχει υποστεί ζημιές και η σκεπή του έχει σχεδόν καταστραφεί ολοσχερώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου