Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 8 Αυγούστου 2021

Οι προτάσεις του ΚΚΕ για την πυροπροστασία που απέρριψαν όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις


«Γνωστοί οι υπεύθυνοι και η αιτία! Η δίκαιη οργή να γίνει δύναμη διεκδίκησης και ανατροπής», σημειώνει το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter, όπου παρουσιάζει τις προτάσεις του ΚΚΕ για την πυροπροστασία που απέρριψαν όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις:

Να παρθούν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, διανοίξεις δασικών και αγροτικών δρόμων, αποψιλώσεις, υδατοδεξαμενές σε νευραλγικά σημεία, πλήρωση των αναγκαίων οργανικών θέσεων στην Πυροσβεστική, βελτίωση των υποδομών και τεχνικών μέσων πυροπροστασίας κ.ά. Βλέπε αναλυτικά παρακάτω.

 

Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ στο twitter

 ΚΕ ΚΚΕ Η εκδήλωση με θέμα: «Πυρασφάλεια και δασοπροστασία»

2 σχόλια:

  1. Πολύ πολύ σωστά. Ολες οι κυβερνήσεις τα τελευταία 47 χρόνια και όχι μόνο η ...δεξιά.... Τα 23 έχει κυβερνήσει η αριστερά. Και τρέχουν οι Τροτσκιστές του ΝΑΡ την δευτέρα να κάνουν συγκέντρωση να ξεπλύνουν την ...πασοκάρα... οι Αθλιοι. ...αντιτζανεττακιστές.... άμα λάχει να ...ούμε. ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς προβοκάτορες, χρυσαυγουλα,"Συριζαιους,""δημοκρατες","απολιτικ-αντικειμενικους","ισαποστακηδες","ακομματιστους πατριδοκαπηλους", και οποιαδηποτε αλλη συνομοταξια.

    Μην τα βαζετε ιδεολογικα με κομμουνιστες....

    Εχουν θεση και για τα δικαιωματα των πυγμαιων στο μπασκετ...

    Αννα Φραγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου