Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Πιο ισχυρό ΚΚΕ για δουλειά με αξιοπρέπεια και σύγχρονα δικαιώματα


Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ για την 7ήμερη εργασία αναφέρεται:
«Οι αξιώσεις του μεγάλου κεφαλαίου για την περαιτέρω αποσάθρωση του εργάσιμου χρόνου, που σπεύδει να υιοθετήσει ο κ. Μητσοτάκης, βρίσκουν έδαφος στο θεσμικό πλαίσιο που έχουν συνδιαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ, που υλοποιούνται σε όλα τα κράτη-μέλη.

Το ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ

Επειδή μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες συγχύσεις σχετικά με το περιβόητο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας...
...και επειδή πουθενά δεν δημοσιεύτηκε ολόκληρο...
...ο «Ριζοσπάστης» παρουσιάζει σήμερα σε αποκλειστικότητα το...
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ 2019 - 2023

Κοινή η «ατζέντα» ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ και για την εμπλοκή στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ

Τη βεβαιότητά του ότι «όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε πάνω στη στρατηγική μας και να την προωθούμε και παραπέρα», εξέφρασε σε εκδήλωση του «Atlantic Council» ο Αμερικανός πρέσβης

 Η «δικομματική συναίνεση» ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ σε ό,τι αφορά (και) την «ατζέντα» της παραπέρα εμπλοκής στα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, για λογαριασμό της αστικής τάξης, αναδείχτηκε χτες στην Ουάσιγκτον σε εκδήλωση της διαβόητης «δεξαμενής σκέψης» «Atlantic Council» με τίτλο «Η Ελλάδα ως γεωστρατηγικός σύμμαχος».

Ενισχύουμε οικονομικά το ΚΚΕ για τη μάχη των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιούλη

Συνεχίζουμε τη μάχη, για ισχυρό ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές! Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να βγει το Κόμμα ενισχυμένο και στη Βουλή.

Ο αγώνας που δίνουμε έχει απαιτήσεις.

Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στα λαϊκά στρώματα, στους νέους και τις νέες, σε όλους όσοι στήριξαν το Κόμμα, σε όσους έδωσαν μαζί μας τη μάχη στις ευρωεκλογές και τοπικές εκλογές, σε κάθε προοδευτικό άνθρωπο που παρακολουθεί το Κόμμα, στέκεται θετικά απέναντί του.

Καμία σημασία...

Αν κάτι ξεχωρίζει στο προεκλογικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, που παρουσιάστηκε προχτές, είναι ότι αυτό ξεκάθαρα αποτυπώνει πως ο καβγάς με τη ΝΔ, που ετοιμάζεται να αναλάβει τη διακυβέρνηση, γίνεται πάνω στο έδαφος του «μεταμνημονιακού» μνημονίου για το οποίο έχουν δεσμευτεί και το οποίο μόλις την περασμένη βδομάδα θύμισε εκ νέου η έκθεση της Κομισιόν.