Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

“…γοητευτική προσωπικότητα” ο καθ’ ομολογία δολοφόνος

 


Τα απίθανα και εξωφρενικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών και το τι εκτοξεύεται από τους διαφόρους που καλούνται στα ΜΜΕ να δημοσιολογήσουν περί του θέματος δεν έχει τελειωμό.

Οι παρακάτω απίθανες τοποθετήσεις έρχονται για μία ακόμη φορά από το τηλεοπτικό στούντιο του ΣΚΑΙ, με την ψυχολόγο Τένια Μακρή να καλείται να σχολιάσει τη δολοφονία της 20χρονης γυναίκας από τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο σύζυγός της.

Ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα στην εναρκτήρια εκδήλωση του 21ου Συνεδρίου


Η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στην εναρκτήρια εκδήλωση του 21ου Συνεδρίου.

…με πολλά παράθυρα, πολλά φαρδιά παράθυρα προς την ανατολή…


Συλλεκτικό λεύκωμα για το κτήριο της ΚΕ του ΚΚΕ

Όλα είναι έτοιμα στην ανακαινισμένη έδρα της ΚΕ! Οι εργασίες του 21ου Συνεδρίου θα φιλοξενηθούν στο ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο κτήριο, στην έδρα της ΚΕ στον Περισσό, όπου με εθελοντική δουλειά και οικονομική στήριξη από μέλη, οπαδούς και φίλους ολοκληρώθηκαν το προηγούμενο διάστημα όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης του κτιρίου.

Επιστολή Μάγδας Φύσσα


Προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων           Κερατσίνι, 23-6-2021 

κ. Κωνσταντίνο Τασούλα

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Αρχίζει σήμερα


«Δυνατό ΚΚΕ. Νους - Καρδιά - Οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για το σοσιαλισμό».
 Με αυτό το σύνθημα ξεκινά σήμερα Πέμπτη 24 Ιούνη το 21ο Συνέδριο του Κόμματός μας. Η εναρκτήρια εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου, στις 7.30 μ.μ., και θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Η είσοδος θα γίνεται μόνο με προσκλήσεις.

Αντίστροφα


Λέξη προς λέξη, ακριβώς αντίστροφα πρέπει να «μεταφράζει» ο λαός όσα ακούει να λένε η κυβέρνηση και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα και επιτελεία για «ισχυρή και βιώσιμη» ανάπτυξη, από την οποία θα βγουν τάχα κερδισμένοι ο ίδιος και οι επιχειρηματικοί όμιλοι ταυτόχρονα. Μία ακόμα επιβεβαίωση έδωσε το χτεσινό υπουργικό συμβούλιο, όπου μεταξύ άλλων παρουσιάστηκαν οι άξονες της οικονομικής πολιτικής για το επόμενο διάστημα.

Ποιος είναι ο «αντιεμβολιαστής»;


Η κυβέρνηση αποδεικνύει, για ακόμα μια φορά, ότι την απασχολεί αυτό που φαίνεται από αυτό που πραγματικά συμβαίνει. Απόδειξη η αναστάτωση που προκλήθηκε -δικαίως- μετά τις ανακοινώσεις να σταματήσει το εμβόλιο της AstraZeneca στους κάτω των 60 ετών, την ίδια στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες έκαναν την πρώτη δόση.

Διαχρονικές ευθύνες των κυβερνήσεων για την ταλαιπωρία ασφαλισμένων


Ο κ. Χατζηδάκης επέλεξε για άλλη μία φορά να στοχοποιήσει τους υπαλλήλους του e-ΕΦΚΑ για τα "χάλια" του φορέα, του οποίου ο ίδιος και οι προηγούμενοι υπουργοί είναι πολιτικοί προϊστάμενοί του και μαζί με τις διορισμένες διοικήσεις είναι υπεύθυνοι για το τερατούργημα που δημιούργησαν, 10 περιπτώσεις "ακραίας ταλαιπωρίας" ασφαλισμένων από υπηρεσίες του ΕΦΚΑ.

Οι εργαζόμενοι θα δώσουν αποφασιστική απάντηση και στους νέους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς


Ο πρωθυπουργός παρουσίασε σήμερα ως "καινούρια" όλα τα χρεοκοπημένα επιχειρήματα για το κεφαλαιοποιητικό σύστημα ασφάλισης.

Σε συνέχεια όλων των ανατροπών στην Κοινωνική Ασφάλιση από τους νόμους των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση, με βάση τις κατευθύνσεις της ΕΕ, έρχεται να ολοκληρώσει τη ληστεία των κόπων εκατομμυρίων εργαζομένων και να μετατρέψει σε ατομική υπόθεση την ασφάλιση για τους νέους εργαζόμενους.

Ο λαός μας όσο έχει δίπλα του και κοντά του το ΚΚΕ θα συνεχίζει να αγωνίζεται


Σύντροφοι και συντρόφισσες, φίλες και φίλοι,

Γεια χαρά, εύχομαι καλή επιτυχία στο 21o Συνέδριό μας και να βγουν στο τέλος γόνιμα συμπεράσματα από αυτό.

Σύντροφοι και συντρόφισσες,

Οι άνθρωποι, μας τα αφαιρούν όλα, η ζωή μας τα χρωστάει και χρωστάει πάρα πολλά…..

Μια μέρα σαν τη σημερινή

 


24/06/1812

Η «Μεγάλη Στρατιά» του Ναπολέοντα εκστρατεύει κατά της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. Από τους 685.000 στρατιώτες του Ναπολέοντα, μόλις οι 120.000 θα γυρίσουν πίσω ζωντανοί.

24/06/1859

Στη φονική μάχη του Σολφερίνο, στη Λομβαρδία, οι Γάλλοι νικούν τους Αυστριακούς. Η θέα των αιμόφυρτων και αβοήθητων τραυματιών δίνει στον Ελβετό Ερρίκο Ντυνάν την ιδέα της δημιουργίας του Ερυθρού Σταυρού, που υλοποιήθηκε 4 χρόνια αργότερα.