Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Οι δηλώσεις του Γ. Τσιρώνη για το Καστελόριζο έχουν βαθιά πολιτικό νόημα

«Το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο» υποστήριξε ο Γιάννης Τσιρώνης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος δήμαρχος Αθηνών. Συγκεκριμένα, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε: «Το ελληνικό, ελληνικότατο Καστελόριζο δεν είναι στο Αιγαίο. Γεωγραφικά δεν είναι στο Αιγαίο, τι να κάνουμε τώρα; Είναι στην Ανατολική Μεσόγειο. Δεν είναι στο Αιγαίο. Το Αιγαίο είναι μια θάλασσα που φτάνει μέχρι την Κω και τη Ρόδο».

Με αφορμή την υπόθεση της κυρίας Λοΐζου

Ό,τι ήτανε να πούμε για την ουσία – όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε την ουσία – του θέματος με την κυρία Λοΐζου, το είπαμε όταν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ (https://www.imerodromos.gr/o-ploympidhs-o-lo-zos-ki-oi-lykoi-agkalia-me-ta-skylia-2/). Και επειδή δεν μας ενδιαφέρει να ασχοληθούμε περαιτέρω με την κυρία Λοΐζου, θα το συμπυκνώσουμε και θα το κλείσουμε σε μια και μόνο φράση:

Γιουγκοσλαβία 1999

ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ 1999 - 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ 2019

Τα Βαλκάνια κάτω από τις πολεμικές και διπλωματικές «φτερούγες» του ΝΑΤΟ

Σωματεία εργατών - Όχι των εργοδοτών!

 Υπερασπιζόμαστε με κάθε μέσο το δικαίωμα σε συνδικάτα 
  χωρίς την παρέμβαση κράτους και εργοδοσίας!

Τη βδομάδα που πέρασε, άνοιξε για τα καλά η κουβέντα για την κατάσταση στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, για τα φαινόμενα σήψης και ξεπεσμού, της πιο ωμής πλέον παρέμβασης της εργοδοσίας μέσα στις εργατικές οργανώσεις και με φυσική παρουσία ως «συνδικαλιστών» και εκλεγμένων μάλιστα αντιπροσώπων των εργαζομένων.

Βασίλι Ζάιτσεφ: Ο άνθρωπος που δίδαξε την ανθρωπότητα, πως αντιμετωπίζονται οι Ναζί!

«Σύντροφοι! Δεν υπάρχει γη για μας πίσω από το Βόλγα!»
Σύνθημα του Κόκκινου Στρατού στη μάχη του Στάλινγκραντ.
Ο Bασίλι Ζάιτσεφ (Vasily Zaitsev) γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 1915 στο Γιελενίσκογιε των Ουραλίων.
Σε ηλικία 12 ετών, ο πατέρας του Γκριγκόρι του χάρισε ένα παλιό όπλο. Ο νεαρός Βάσια άρχισε να κυνηγά ελάφια στις απέραντες στέπες της Σιβηρίας.
Στο απαιτητικό κυνήγι του ελαφιού έμαθε την τέχνη της απόκρυψης και της σκόπευσης, τα δύο πιο σημαντικά προσόντα για ένα ελεύθερο σκοπευτή.