Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Αίσχος τα κόμματα του ΝΑΤΟικού τόξου να χειροκροτούν ναζιστές


Καταγγέλλουμε το σημερινό αίσχος και τις άθλιες εικόνες στην Βουλή με τους βουλευτές των κομμάτων ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-ΜΕΡΑ25, των κομμάτων του ΝΑΤΟικού τόξου που στηρίζουν το σύστημα της εκμετάλλευσης, να χειροκροτούν με πάθος τους ναζιστές του τάγματος Αζόφ.

Διαλέγουμε τη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Είμαστε με τον λαό!


Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες εργαζόμενους και εργαζόμενες που συμμετείχαν στην απεργία της 6ης του Απρίλη, τη νεολαία, τους μικρούς επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους που έδωσαν το “παρών” στο μεγάλο συλλαλητήριο των σωματείων και των φορέων.

Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή


Ντράπηκε και η ντροπή σήμερα στη Βουλή και την ομιλία Ζελένσκι, με τα κόμματα του ΝΑΤΟικού τόξου να χειροκροτάνε τους ναζί του τάγματος Αζόφ, επειδή αυτό επιβάλλουν οι ΝΑΤΟικές οδηγίες και δεσμεύσεις. 

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 8 αγωνιστές


Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 8 αγωνιστές που οδηγήθηκαν σήμερα στο Αυτόφωρο Θεσσαλονίκης, με τον εισαγγελέα να ορίζει τακτική δικάσιμο για τις 15 Ιούνη.

«Έρχεται ο Ζελένσκι! Χειροκροτήστε ρε, τι σας ζητάνε!»


Κυκλοφόρησε το audio podcast της ΚΝΕ, με αφορμή την ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή και τη στάση του ΚΚΕ, με τίτλο: «Έρχεται ο Ζελένσκι! Χειροκροτήστε ρε, τι σας ζητάνε!»

Οικονομική Εξόρμηση ΠΑΜΕ Απρίλης – Μάης 2022


Η Εκτελεστική Γραμματεία απευθύνεται σε όλα τα σωματεία, σε όλους τους εργαζόμενους καλώντας τους να ανταποκριθούν στην πλατιά Οικονομική Εξόρμηση που αποφάσισε για το δίμηνο Απρίλη-Μάη 2022.

Δυο κόσμοι


Χτες*, στην Αλεξανδρούπολη, μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ έκλεισαν το διάβα σε αμαξοστοιχία που μετέφερε αμερικανοΝΑΤΟικό υλικό στην πρώτη γραμμή του μετώπου, ρίχνοντας «λάδι στη φωτιά» του ιμπεριαλιστικού πολέμου που καίει τον λαό της Ουκρανίας και τους υπόλοιπους λαούς της περιοχής.

Τραυματίας με χειροπέδες στο καροτσάκι! Αίσχος!


Στη φωτογραφία είναι ο Ευθύμης Δημάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τραυματίστηκε το πρωί στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από την επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων που με υπερβάλλοντα ζήλο προστάτεψαν τη ΝΑΤΟική παρουσία στο λιμάνι!

Μια μέρα σαν τη σημερινή

 
07/04/1614

Πεθαίνει ο ζωγράφος Δομήνικος Θεοτοκόπουλος (Ελ Γκρέκο)