Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Ο αριστερότερος να κλείσει την πόρτα


 Με Κουντουρά, Δανέλλη και Αγτζίδη η νέα φουρνιά υποψηφίων ευρωβουλευτών του Σύριζα



Δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο μετά τη μεγαλειώδη λαοθάλασσας της Προοδευτικής Συμμαχίας στο Γαλάτσι, που έδωσε το σάλπισμα της εφόδου προς τον ουρανό, με Μπίστη, Τζουμάκα και μια ακόμα διασκευή του πολύπαθου “Bella Ciao”, του “Κάρμινα Μπουράνα” της εποχής μας.

Στο μυαλό του ακροδεξιού εργατοπατέρα Κιουτσούκη


Τι είναι φασισμός και πώς τον ορίζουμε; Ας δούμε την απάντηση μέσα από το μυαλό ενός ακροδεξιού εργατοπατέρα, του Νίκου Κιουτσούκη της ΔΑΚΕ.
Ο Νίκος Κιουτσούκης βρέθηκε πριν από κάποιο καιρό στη Θεσσαλονίκη και το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, ποζάροντας με περηφάνια μπροστά στο φακό. Αλλά εκεί δε βρήκε πουθενά φασίστες, όσο και αν έψαξε να τους βρει η δημοκρατική του ψυχή.
Ασφαλώς και δε βρήκε φασίστες στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Ούτε όσο ήταν σε αυτό, ούτε όταν είχε διαγραφεί, γιατί την είχε στήσει έξω από τα γραφεία, προπηλακίζοντας τους βουλευτές που ετοιμάζονταν να ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο.

Να γίνει συνέδριο της ΓΣΕΕ χωρίς τους νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες

Στον αγώνα των εργαζομένων να απαλλαγούν τα σωματεία τους από εργοδότες και το κράτος, αναφέρθηκε ο Νίκος Παπαγεωργίου, μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ με τη ΔΑΣ, μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Τουρισμό - Επισιτισμό  και μέλος της ΕΓ του ΠΑΜΕ, μιλώντας στο κανάλι «Attica TV» το απόγευμα της Τρίτης 9 Απρίλη.

Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, με την καθοδήγηση των εργοδοτών, αποφάσισαν να «μπάσουν» τους ίδιους τους εργοδότες στα σωματεία.