Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Σεμινάριο Stand Up Comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο!


ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ STAND UP COMEDY
ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΖΑΡΑΛΙΚΟ
ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ “ΤΖΕΝΗ ΚΑΡΕΖΗ”

STAND UP COMEDY

Η κωμωδία είναι ρυθμός και ο ρυθμός είναι ζωή και ο αρχηγός της κωμωδίας είναι το stand up comedy
Αυτό που είναι ζητούμενο στο θέατρο, η αμεσότητα, για έναν ή μια stand up comedian είναι η καλημέρα του
Ένας ή μια επαγγελματίας ηθοποιός που θα σταθεί στην σκηνή, χωρίς σκηνικό, και θα κάνει ένα καλό δεκάλεπτο stand up comedy θα απογειωθεί σε οτιδήποτε άλλο και αν κάνει. Ένας ερασιτέχνης θα καταλάβει ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορεί να κάνει στην ζωή του

Χριστόφορος Ζαραλίκος

Οι βασικές ενότητες του σεμιναρίου είναι οι παρακάτω:

  • -Αυτοσχεδιασμός
  • -Θεματολογία
  • -Κοινωνικός ρόλος του Κωμικού
  • -Τεχνική θεατρικού κλόουν
  • -Τεχνική παρουσίασης

Εγγραφή: Δωρεάν
Δίδακτρα: 200€ + ΦΠΑ
Έναρξη: 5/9/21
Ημέρα: Κυριακή
Διάρκεια: 6 εβδομάδες
Ώρες: 12:00 – 16:00
Πληροφορίες: Τηλ. 6972024323
www.zaralikos.gr

Κουίζ... .


Πάντα πίστευα ότι υπάρχει μια μικρή διαφορά, έστω και μόνο στο δικό μου το κεφάλι, μεταξύ του φιλόζωου και του ζωόφιλου. Ισως μ' άρεσε να πιστεύω ότι το πρώτο κάνει τον άνθρωπο φίλο της ζωής, και το δεύτερο φίλο πιο ειδικά των ζώων. Ισως φταίει κι εκείνη η παλιά κουβέντα της μάνας μου, που στους ανοιχτόκαρδους καλοσυνάτους ανθρώπους, έτοιμους να στέρξουν τους διπλανούς τους, απέδιδε τον προσδιορισμό «καλοζωισμένος». Που σήμαινε ότι είχε ζήσει καλά και σε βάθος και τα όρθια και τ' ανάποδα της προσωπικής του ζαριάς. Θα 'θελα να μπορώ να αποδώσω έναν παρόμοιο όρο, όχι μόνον σε ανθρώπους αλλά σε γενιές ολόκληρες στο επίπεδο της παιδείας, σαν το καλομορφωμένος.

Εκκενώνουν και τα Πανεπιστήμια!

 
«Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων 27/8/2021, ώρα 11.05. Αν κατευθύνεστε προς την τοποθεσία “Πανεπιστήμιο” εκκενώστε άμεσα προς εθνική οδό ιδιωτικών κολεγίων», αναφέρει καυστικά το σποτ που δημοσίευσε η ΚΝΕ με αφορμή το γεγονός ότι εξαιτίας της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής που θέσπισε η κυβέρνηση της ΝΔ, 40.000 χιλιάδες υποψήφιοι έμειναν εκτός Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και μια σειρά τμήματα δεν είχαν ούτε έναν εισακτέο.

«Αν υπάρχουν άνθρωποι που φαντάζονται τσιπάκια φταίνε κάποιοι σαν τον Άδωνη Γεωργιάδη»


Χθες  ο υπουργός Ανάπτυξης αναδημοσίευσε  στο Twitter, άρθρο του  που είχε ως θέμα την ανάρτηση γιατρού από την Κρήτη στο facebook, που έδινε επιστημονική απάντηση κατά των επιχειρημάτων που χρησιμοποιούν οι αρνητές του εμβολιασμού.

Αδιανόητες οι δηλώσεις της υπουργού Παιδείας για «εγκλωβισμένους» φοιτητές


Με 40.000 μαθητές εκτός πανεπιστημίων, η ανεκδιήγητη υπουργός Παιδείας δήλωσε πως με την ελάχιστη βάση εισαγωγής "βγαίνουν όλοι κερδισμένοι, πρώτα από όλα οι υποψήφιοι, γιατί δεν εγκλωβίζονται πλέον στα πανεπιστήμια"!!!! Ελπίζουμε να μην θελήσει άμεσα να "απεγκλωβίσει" και εμάς που ήδη σπουδάζουμε κλείνοντας οριστικά ή συγχωνεύοντας τα τμήματά μας!

Εμβολιαστικά κέντρα και μαζικά τεστ σε Πανεπιστήμια και σχολεία εδώ και τώρα!


Η κυβέρνηση, για μια ακόμη φορά, την ίδια στιγμή που προωθεί μια σειρά αντιεκπαιδευτικών νόμων, που αφήνει 30.000 μαθητές εκτός Πανεπιστημίων, που δίνει 30 εκατ. ευρώ για Πανεπιστημιακή Αστυνομία, επιμένει να φορτώνει την ευθύνη για την έξαρση της πανδημίας στο λαό και τη νέα γενιά αντί να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας μαθητών και φοιτητών.

Από τη δράση της Στενής Αυτοάμυνας

*

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 1946 - 1949

  ** Από τη δράση της Στενής Αυτοάμυνας:      H περίπτωση του Ακίνδυνου Αλβανού

    Οι δίκες αφορούσαν κυρίως κομμουνιστές και κομμουνίστριες του παράνομου μηχανισμού του ΚΚΕ και του ΔΣΕ, ειδικότερα τους λεγόμενους Αυτοαμυνίτες, μέλη και στελέχη του ένοπλου βραχίονα στις πόλεις, γνωστού και με την ονομασία Δημοκρατικός Στρατός Πόλεων.

Στάχτη στα μάτια


Η προχτεσινή «πλειοδοσία» στη Βουλή ανάμεσα στη ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ, για το ποια καταστροφή ήταν μεγαλύτερη, η φονική πυρκαγιά στο Μάτι ή οι φετινές πυρκαγιές στην Εύβοια και στην Αττική, είναι πρόκληση για τον λαό. Ιδιαίτερα για τους χιλιάδες πυρόπληκτους των τελευταίων χρόνων, που θρηνούν απώλειες δικών τους ανθρώπων, καμένα σπίτια και περιουσίες. Που είδαν τις ζωές τους να ανατρέπονται μετά την καταστροφή.

Η αναστολή αδειών αποδεικνύει ότι δεν έχει γίνει καμία «θωράκιση του ΕΣΥ»


Στις 25/8/21 η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά πλήρη επ' αόριστο αναστολή από 1/9 των κανονικών αδειών για όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, τις δημόσιες δομές ΠΦΥ και τον ΕΟΔΥ.

Ερώτηση για τη συγκρότηση «δύναμης ταχείας επέμβασης» από την ΕΕ


Τους επικίνδυνους σχεδιασμούς της ΕΕ για τη συγκρότηση «δύναμης ταχείας επέμβασης» με στόχο την εμπλοκή σε νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους αναδεικνύει η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ με ερώτηση που κατέθεσε προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, Κώστας Παπαδάκης.

Aμερικανικοί βομβαρδισμοί εναντίον του «Ισλαμικού Κράτους»


Οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν χθες μια αεροπορική επιδρομή με drone εναντίον ενός σχεδιαστή επιθέσεων του «Ισλαμικού Κράτους» στο ανατολικό Αφγανιστάν, ανακοίνωσε ο στρατός, μία ημέρα μετά την επίθεση αυτοκτονίας έξω από το αεροδρόμιο της Καμπούλ, όπου σκοτώθηκαν 13 Αμερικανοί στρατιώτες και δεκάδες Αφγανοί άμαχοι.

Συγκέντρωση το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, στις 6 το απόγευμα στην πλατεία ΧΑΝΘ

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ το Σάββατο 11 Σεπτέμβρη στις 6:00μμ, στην πλατεία ΧΑΝΘ!

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ- Η ΔΙΚΑΙΗ ΟΡΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΑΓΩΝΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ!

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου»

 
Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 28-29 Αυγούστου:

  • Αγωνιστικές πρωτοβουλίες από Ομοσπονδίες και Συνδικάτα: Κάλεσμα σε μαζικό αγώνα για τα δικαιώματα και την υγεία του λαού. Συγκέντρωση από Συνδικάτα της Αττικής την Τετάρτη 1η Σεπτέμβρη, στις 8 μ.μ. στο Σύνταγμα, μέρα που κατατίθεται το αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο. Μεγάλο συλλαλητήριο των Συνδικάτων στη ΔΕΘ: Σάββατο 11 Σεπτέμβρη, 6 μ.μ., πλατεία ΧΑΝΘ. Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη, Τρίτη 31 Αυγούστου, 7.30 μ.μ., Αγαλμα Βενιζέλου και συναυλία αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους.

Μια μέρα σαν τη σημερινή


 28/08/1749

Γεννιέται ο Γιόχαν Βόλφγκανγκ Φον Γκέτε, ο μεγάλος Γερμανός φιλόσοφος και συγγραφέας. Μεταξύ άλλων έργων του ο «Φάουστ».

28/08/1826

Στη τριήμερη Μάχη του Πολυαράβου οι Μανιάτες νικούν τις δυνάμεις του Ιμπραήμ.