Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022

«Δεν είναι η καλύτερη εποχή να λες πράγματα εναντίον της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ»

Τεχνογνωσία για να στηθεί ΝΑΤΟικό αντιπυραυλικό κέντρο στην Τουρκία προβλέπουν τα μνημόνια που έφερε η κυβέρνηση
 
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΑΣ

 Πλήρης η χρεοκοπία των παραμυθιών κυβέρνησης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών ευρωατλαντικών κομμάτων

Η αύξηση καθορίζεται με βάση τις ανάγκες του κεφαλαίου και εξανεμίζεται από το «τσουνάμι» ακρίβειας

 
Δεν είναι μόνο ότι η αύξηση του κατώτατου μισθού, που εξαγγέλλει η κυβέρνηση, έχει ήδη ξεπεραστεί από την ίδια την πραγματικότητα και το "τσουνάμι" ακρίβειας, αλλά επιπλέον το γεγονός ότι η όποια αύξηση θα γίνει με βάση τον άθλιο μηχανισμό που θέσπισαν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με τον οποίο ο κατώτατος μισθός καθορίζεται με απόφαση του υπουργού Εργασίας, με βάση τις ανάγκες του κεφαλαίου – τις λεγόμενες “αντοχές” της οικονομίας - πέρα κι έξω από τη συλλογική διεκδίκηση των εργαζομένων. 

Αποκαλυπτικά στοιχεία για την αστυνομική επίθεση κατά διαδηλωτών στο λιμάνι


Αποκαλυπτικά στοιχεία σχετικά με την επίθεση που δέχτηκαν οι διαδηλωτές από τις δυνάμεις καταστολής, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, την ημέρα της απεργίας στις 6 Απρίλη έδωσαν στη δημοσιότητα εργατικά σωματεία και φορείς τη πόλης σε συνέντευξη τύπου. 

«Ολες οι επιλογές στο τραπέζι» για παραπέρα κλιμάκωση του ιμπεριαλιστικού πολέμου


ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑΣ
 
Με τον κίνδυνο μιας γενικευμένης ιμπεριαλιστικής σύγκρουσης μεταξύ ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και Ρωσίας να μεγαλώνει, κλιμακώνεται καθημερινά σε όλα τα μέτωπα ο πόλεμος στην Ουκρανία, ενάμιση μήνα μετά τη ρωσική εισβολή.

Ναζί κανείς ή να μη ζει;

ΝΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΖΕΙ ???

Μας μιλά για τις «γλωσσικές αναπροσαρμογές» που ομορφαίνουν τη ζωή μας και αναρωτιέται για τις ικανότητές μας στα μαθηματικά. Σοκάρεται από τις παραδοχές βασανιστηρίων στη ΓΑΔΑ, ενώ μας ενημερώνει ότι μόλις άκουσε τον Χατζηνικολάου να ρωτάει τον Βορίδη αν φοβάται πως η ακρίβεια και το μεταναστευτικό.

“Μόνοι τους” και ΟΛΟΙ μας!


 Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών βοηθούν αρκετά για να σχηματιστεί μία καθαρή εικόνα των δύο κόσμων που αναμετρώνται μπροστά μας.

Επαγγελματίας ... άθλιος

 
Υπάρχει «ξέπλυμα» και ξέπλυμα στους νεοναζί του ουκρανικού τάγματος Αζόφ. Αυτό που τους κάνει όμως ο Ψυχογιός στα «ΝΕΑ» δεν είναι απλά ξέπλυμα, αλλά ...βιολογικός καθαρισμός. Την «πέφτει» στο ΚΚΕ, επειδή δεν μπορεί να καταπιεί ότι επιβεβαιώθηκε από το ευρωατλαντικό σόου των δυο ναζιστών και του Ζελένσκι στη Βουλή. Εγκαλεί το Κόμμα ότι «υιοθετεί τη ρώσικη προπαγάνδα» και ότι τους κρίνει «χωρίς να γνωρίζει τις πεποιθήσεις τους».

Νέες ευκαιρίες για τους ομίλους με τον λαό να βυθίζεται στη φτώχεια


 ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ευκαιρίες για τους επιχειρηματικούς ομίλους στον τομέα της εξόρυξης υδρογονανθράκων αποτελούν οι χτεσινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυρ. Μητσοτάκη, σχετικά με την έναρξη ερευνών στη χώρα μας για την αξιοποίηση των κοιτασμάτων.

Στη Μοζαμβίκη στέλνει στρατό η κυβέρνηση!


Δεν έχει πάτο η εμπλοκή στα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ

Βαθαίνει η εμπλοκή των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σε επικίνδυνα ιμπεριαλιστικά σχέδια, με ανάπτυξή τους όπου Γης, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα, παράλληλα με την ολοένα και πιο ενεργή ανάμειξή τους στις κινήσεις του ευρωατλαντικού άξονα ενάντια στη Ρωσία.

Μια μέρα σαν τη σημερινή

 
14/04/1837

Ιδρύεται με βασιλικό διάταγμα του Όθωνα το Πανεπιστήμιο Αθηνών, που θα λάβει την ονομασία «Οθώνειον Πανεπιστήμιον».