Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Τώρα μόνο ΚΚΕ για να λάμψει η ελπίδα, η αλήθεια, η δύναμη του λαού

   Μια κόκκινη λαοθάλασσα πλημμύρισε το βράδυ τον Λευκό Πύργο, «χύθηκε» στον Θερμαϊκό, που κοκκίνισε κι αυτός, καθώς καραβάκια που μετέφεραν μέλη του Κόμματος με τα κόκκινα λάβαρά τους έπλεαν δίπλα στο χώρο της συγκέντρωσης!!!
   «Θάλασσα» λαού αποφασισμένου, ενθουσιώδη, δοσμένου στη μάχη για την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ!!!  
   «Ντύθηκε» στα κόκκινα η παραλία της Θεσσαλονίκης στο ύψος του Λευκού Πύργου, όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα.

ΣΩΣΤΕ Τ' ΑΓΡΑΦΑ (συνέχεια...)*



Αυτόματος μεταφραστής φράσεων από την μικροαστική στην απλή ελληνική

Μια προσφορά για την καθημερινή δουλειά του συντρόφου, που πιθανώς να συναντά προβλήματα στη μετάφραση των πιο κάτω και να αναλώνει χρόνο που δεν χρειάζεται:

-Ποιόν βολεύει ενδεχόμενη αυτοδυναμία της ΝΔ;


Η (καθόλου αυτονόητη) απάντηση είναι σχεδόν τους ...πάντες, στο αστικό πολιτικό μπλοκ βεβαίως-βεβαίως!

Αρχικά (αλλά όχι και κύρια) την ίδια την ίδια την ΝΔ, όχι τόσο γιατί θα μπορούσε να έχει κάποιο πρόβλημα κοινοβουλευτικής συνοχής στα αντιλαϊκά μέτρα που δεδομένα θα προσπαθήσει να περάσει (αυτά τα προβλήματα αφορούν περισσότερο τους σοσιαλδημοκράτες πάντα) , αλλά γιατί περισσότερες έδρες σημαίνουν περισσότερους βουλευτές-περισσότερα ρουσφέτια, αλλά και γιατί οι «βαρωνιακές» διαμάχες εντός της δεξιάς πολυκατοικίας, που λειτουργούν πάντα σαν διαλυτικός παράγοντας στο εσωτερικό της, μπορούν πάντα να αμβλυνθούν με το βόλεμα όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών από την κάθε «βαρωνία».

Δεν ξεχνάμε! Ψηφίζουμε όπως αγωνιζόμαστε!


Με ευρηματικό τρόπο η ΚΝΕ καλεί τη νεολαία να μην αφήσει όσους στηρίζουν το δρόμο που μας έφερε ως εδώ (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ), τους φασίστες, τους ρατσιστές και ακροδεξιούς να μιλάνε εξ ονόματος της νεολαίας.

Ήρθε η ώρα να πάρουν απάντηση από τη νεολαία µε ψήφο στο ΚΚΕ, τη μόνη ψήφο που δίνει δύναμη στον αγώνα για τη ζωή που µας αξίζει!

"Προοδευτικό Μέτωπο" ενάντια στο... ΚΚΕ...


"Ο Πάνος και στις Ευρωεκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ !
Ο Πάνος είναι απο τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ που έφυγαν για τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 πιστεύοντας στο ''πρώτη φορά αριστερά'' και η δύναμη του κόμματος από το 8,5 % πήγε στο 4,5 %
Ο Πάνος προχθές συμμετείχε σε μια σύσκεψη μαζί με άλλους πρώην ψηφοφόρους του ΚΚΕ που έφυγαν για τον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα αποφάσισαν να επιστρέψουν στο ΚΚΕ !

Ο Γιάννης και οι «μαύροι»…


 Μόλις προχτές ο Κυρανάκης, όχι μόνο έμπαινε σε διάλογο μαζί τους, αλλά διαβεβαίωνε και τα ρατσιστόμουτρα με τα οποία «συναγελάζεται» στα τουίτερ ότι η εξαγγελία του Μητσοτάκη για επίδομα τέκνων αφορά μόνο σε «παιδιά που γεννιούνται από Ελληνες γονείς»… 
    

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ υλοποιούν το ίδιο σχέδιο για την Υγεία

\
19 σημεία - αποδείξεις για τη μεταξύ τους σκυταλοδρομία καταγράφει σε ανακοίνωσή της η ΤΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ

ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

1. Το 5ευρω ποτέ δεν καταργήθηκε. Αντικαταστάθηκε μέσα από την αύξηση των εισφορών από 4% στο 6% στις κύριες και από 0 σε 4% στις επικουρικές συντάξεις.

Τμήματα του ΕΛΑΣ επιτίθενται στους Γερμανούς στην Άμφισσα

Τμήματα της ΧΙΙΙ Μεραρχίας του ΕΛΑΣ επιτίθενται,1/7/1944, ενάντια στους Γερμανούς, στην Άμφισσα και δίνουν σκληρή μάχη, που κράτησε σχεδόν 12 ώρες.

Οι Γερμανοί είχαν 450 νεκρούς και τραυματίες, ενώ σημαντικές ήταν και οι υλικές ζημιές που προκάλεσε ο ΕΛΑΣ (σε εχθρικά οχήματα, αποθήκες πυρομαχικών, καυσίμων, κ.α.).

Οι δυνάμεις Κατοχής εκτελούν στη Θεσσαλονίκη τους νεολαίους κομμουνιστές Βακαλόπουλο και Καρανταή,


Οι δυνάμεις Κατοχής εκτελούν,1/7/1942, στη Θεσσαλονίκη τους νεολαίους κομμουνιστές Βακαλόπουλο και Καρανταή, μέλη της ΟΚΝΕ, που ανήκαν σε ομάδα σαμποτέρ του ΕΛΑΣ.

Το Φεβρουάριο του 1942 είχαν ανατινάξει οχήματα του γερμανικού στρατού στη βάση Ντεπώ.