Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Συγκεντρώσεις ενάντια στη συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ

Η Κομματική Οργάνωση Αττικής, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας και η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλίαςτου ΚΚΕ διοργανώνουν συγκεντρώσεις - συλλαλητήρια, την Πέμπτη 24 Γενάρη, με θέμα: «Όχι στη Συμφωνία Τσίπρα - Ζάεφ - Όχι στα σχέδια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ - Όχι στον αλυτρωτισμό και τον εθνικισμό - Ναι στη φιλία - αλληλεγγύη και κοινή πάλη των λαών».
Η συγκέντρωση στην Αθήνα θα γίνει στις 18.30, στο πάρκο Ελευθερίας (πρώην ΕΑΤ - ΕΣΑ), στη Θεσσαλονίκη, την ίδια ώρα, στο Άγαλμα Βενιζέλου και στη Λάρισα επίσης την ίδια ώρα στην στην πλατεία ΑΤΑ.

Οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι

 Οι 26 πλουσιότεροι άνθρωποι έχουν περιουσία ίση με τα εισοδήματα του φτωχότερου μισού της ανθρωπότητας

Η συγκέντρωση του πλούτου επιταχύνθηκε ακόμη περισσότερο το 2018, με 26 δισεκατομμυριούχους να έχουν πλέον στα χέρια τους περιουσίες που ισούνται με τα εισοδήματα του φτωχότερου μισού

Ντροπή τους και κρίμα

ΠΟΛΥ ΗΧΗΡΗ θα είναι τελικά η πτώση του ΣΥΡΙΖΑ!
Δεν εξευτελίζονται μόνο οι βουλευτές του, αλλά τελικά πρόκειται να ξεφτιλιστούν και άλλοι – λεγόμενοι και ως … «ανεξάρτητοι»!
Δεν είναι μόνο ο Παπαχριστόπουλος ή ο Ζουράρις. Η Παπακώστα ή η Κουντουρά. Ο Δανέλλης, ο Μαυρωτάς και άλλοι.
Αλλά και ολόκληρα κόμματα, όπως η ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι και άλλα.
Και, για ποιο λόγο;
Για το χατήρι του ΝΑΤΟ και των εγκληματιών Αμερικάνων!!!

Ο θάνατος του Βλαντιμίρ Ιλιτς Ουλιάνοφ - ΛΕΝΙΝ

«Ωρα, βροντά τα συνθήματά του κεραυνούς -
μήπως θα το ρίξουμε στα κλάματα;
Λένιν ζωντανότερος κι απ' τους ζωντανούς
Είναι η γνώση μας, η δύναμη και τ' άρματα»
Β. Μαγιακόφσκι1
Στις 21 Γενάρη 1924, ώρα 6.50` το βράδυ, ο Βλαντίμιρ Ιλίτς Λένιν άφησε την τελευταία του πνοή στο Γκόρκι. Η είδηση ήταν αναπάντεχη, όχι τόσο γιατί κανείς δεν ήταν έτοιμος να αποδειχτεί ένα τέτοιο γεγονός ως πραγματικό, αλλά κυρίως επειδή λίγες ημέρες πριν η υγεία του είχε βελτιωθεί αισθητά κι άρχισαν να διατυπώνονται υποθέσεις ότι όλα όδευαν προς την πλήρη ανάρρωση. Δύο ημέρες πριν επέλθει το μοιραίο, στις 19 Γενάρη,