Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Περί παρακολουθήσεων

Επί ΣΥΡΙΖΑ Για να μην ξεχνάμε!

Επι ΣΥΡΙΖΑ είχαμε πιο πρωτοποριακές μεθόδους παρακολούθησης ! Κανονικότατα και με φυσική παρουσία!

Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, καταρρέουν μπροστά στην ακρίβεια, τους μισθούς πείνας, τις νέες αυξήσεις στην Ενέργεια


 Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα του πρωθυπουργού περί “ανάπτυξης και ευημερίας για όλους” καταρρέουν με τον πιο επίσημο τρόπο μπροστά στην ακρίβεια, τους μισθούς πείνας, τις νέες αυξήσεις στο ρεύμα και το φυσικό αέριο, τους πλειστηριασμούς της λαϊκής κατοικίας, συνολικά μπροστά στην πολιτική που με σταθερότητα θυσιάζει τις ανάγκες των πολλών για την εξυπηρέτηση των λίγων.

Δουλειά με μισθούς πείνας και επέκταση της ελαστικής απασχόλησης

 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΦΚΑ

Διευρύνεται το ποσοστό των εργαζομένων που δουλεύουν «χαμάληδες» για λίγα ευρώ, εξαναγκάζονται σε διαρκή κινητικότητα και βιώνουν στο πετσί τους την ευελιξία

Παύλος Σταυρίδης

Δολοφονείται,20/8/1937, στην Ακροναυπλία ο κομμουνιστής δάσκαλος Π. Σταυρίδης.

Ο Παύλος Σταυρίδης γεννήθηκε το 1915 στο χωριό Τριανταφυλλιά (Λαγένη) Φλώρινας.

Αγώνας για τις σύγχρονες ανάγκες, για να σπάσει ο «φαύλος κύκλος»


Την ώρα που οι εργατικές - λαϊκές οικογένειες βιώνουν το ατέλειωτο κύμα ακρίβειας και τις υπέρογκες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα, αναμένεται δε περαιτέρω επιδείνωση τον προσεχή χειμώνα, κυβέρνηση και Κομισιόν «πανηγυρίζουν» για το ότι το Σάββατο 20 Αυγούστου η Ελλάδα εξέρχεται από το καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας. Πρόκειται για μια αισχρή κοροϊδία, αφού παραμένουν όλοι οι μηχανισμοί εποπτείας μέσω των Ευρωπαϊκών Εξαμήνων και των αντιλαϊκών προαπαιτούμενων του Ταμείου Ανάκαμψης.

Συνεχίζονται τα επικίνδυνα παιχνίδια με τον πυρηνικό σταθμό στην Ζαπορίζια


Στο επίκεντρο της ιμπεριαλιστικής αντιπαράθεσης ΗΠΑΝΑΤΟΕΕ και Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας έχει μπει το πυρηνικό εργοστάσιο της Ζαπορίζια (το μεγαλύτερο της Ευρώπης) με ανυπολόγιστους κινδύνους για τους λαούς.

Σημαντικές επισημάνσεις από μέλη του ΔΣ της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ
 
Σημαντικές επισημάνσεις σχετικά με το ζήτημα των υποκλοπών κάνουν σε χτεσινή τους ανακοίνωση τα έξι μέλη της μειοψηφίας στο ΔΣ της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και συγκεκριμένα οι Χρ. Σεβαστίδη, ΔΝ εφέτης, Χαρ. Σεβαστίδης, εφέτης, Π. Μποροδήμος, πρωτοδίκης, Μ. Τσέφας, πρόεδρος Πρωτοδικών, Ι. Ασπρογέρακας, πρόεδρος Πρωτοδικών και Εφη Κώστα, ειρηνοδίκης.

Μια μέρα σαν τη σημερινή


 20/08/1561

Γεννιέται ο Ιταλός συνθέτης Γιάκοπο Πέρι, θεωρούμενος και πατέρας της όπερας.

20/08/1741

Ο Δανός εξερευνητής Βίτους Μπέρινγκ γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος που προσεγγίζει την Αλάσκα, δίνοντας το όνομά του στον Βερίγγειο Πορθμό (μεταξύ Αλάσκας και Σιβηρίας).