Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Συνεχίζουμε δυνατά, δυναμικά για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση του ΚΚΕ


Εκ μέρους της ΚΕ του ΚΚΕ χαιρετίζουμε πραγματικά τους χιλιάδες εργαζόμενους, τους χιλιάδες νέους και νέες που έκαναν αυτό το βήμα σήμερα και ψήφισαν το ΚΚΕ, δίνοντάς του σημαντική άνοδο.

Θέλουμε να συγχαρούμε τα χιλιάδες μέλη και στελέχη του ΚΚΕ, τα μέλη και τα στελέχη της ΚΝΕ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους, συμβάλλοντας στο εκλογικό αποτέλεσμα.

Παραβίασης της εκλογικής νομοθεσίας


 Συλλήψεις στους Σοφάδες για απόπειρα εξαγοράς

Για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας και απόπειρα εξαγοράς ψήφων συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου, από αστυνομικούς στους Σοφάδες της Καρδίτσας, 5 άτομα. Πρόκειται για τρεις συνεργάτες του υποψήφιου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Βαϊόπουλου και δύο Ρομά.

Να γίνουμε μέρος της πιο φωτεινής ανατροπής!


Σε λίγες ώρες τελειώνουν τα ψέματα. Οι μάχες που έδωσε και δίνει μέχρι αυτήν τη στιγμή το ΚΚΕ, δείχνουν πως βοήθησαν να ξεκολλήσει ο τροχός της Ιστορίας. Τα πράγματα μπορούν ν' αλλάξουν. Και αλλάζουν, το βλέπουμε. Οταν ο λαός αποφασίσει να περάσει στην αντεπίθεση νικάει! Νόμος.

Μόνοι τους...όλοι μας


 ΚΚΕ Δυνατό!

ΑΝΑΣΑ


Πάμε καλά! Πάμε πολύ καλά! Χωνέψτε το, σύντροφοι, φίλοι και κυρίως αντίπαλοι. Σύντροφοι και φίλοι γιατί κυριολεκτικά τα δώσανε όλα. Νιάτα απ' τα πανεπιστήμια και τα μηχανάκια, απ' τους υπολογιστές ως τα χωράφια, τα γραφεία, τα τιμόνια και τις οικοδομές, ως τους γέρους και τις γριές μας, όσο βαστάν τα πόδια τους κι η καταχρεωμένη τσέπη για τηλέφωνα στα αγχωμένα παιδιά κι εγγόνια, ακόμα και με γερμένο κορμί και με μαγκούρα αλλά το κεφάλι ψηλά και τα ψηφοδέλτια του Κόμματος να δίνονται μα φανερά, μα διακριτικά, μα ξέφοβα στους ακόμα λίγους φοβισμένους.

Μια μέρα σαν τη σημερινή


 21/05/1864

Τα Επτάνησα περνούν από τους Βρετανούς στην κυριαρχία του Ελληνικού κράτους.

 Τα Επτάνησα περνούν από τους Βρετανούς στην κυριαρχία του Ελληνικού κράτους

Χρήσιμες εκλογικές οδηγίες

1. Ποιοι ψηφίζουν σε αυτές τις εκλογές
2. Πότε ψηφίζουμε

21 Μάη Κωνσταντίνου Και Ελένης


Την Κυριακή έχουμε Γιορτή...