Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα του ηγέτη του Εργατοπατερικού Κράτους, Οσάμα Μπιν Παγαγόπουλου…

Βιντεοσκοπημένο μήνυμα έστειλε στα τηλεοπτικά δίκτυα ο ηγέτης του Εργατοπατερικού Κράτους, Οσάμα Μπιν Παναγόπουλος, από το καταφύγιο στο οποίο κρύβεται μαζί με τους υπασπιστές του για να γλιτώσει από τους βομβαρδισμούς του ΠΑΜΕ (Παναμερικανικού Μετώπου).

Ο καταδιωκόμενος από το ΠΑΜΕ ηγέτης του Εργατοπατερικού Κράτους κατήγγειλε τις σφοδρές επιθέσεις που δέχεται ο

Τα μάζεψαν κι έφυγαν οι εργατοπατέρες από την Καλαμάτα

Παρά την καντάδα με ντουντούκα και τραγούδια, όπως το “θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες” που έκαναν τα μέλη τους ΠΑΜΕ στους εξαφανισμένους – “αποκλεισμένους” εργατοπατέρες της ΓΣΕΕ, αυτοί για άλλη μια μέρα αρνήθηκαν να εμφανιστούν κι αποχώρησαν στις πολυτελείς μερσεντές τους, περίλυποι για την κατάσταση του εργατικού κινήματος. Απ’ ό,τι φαίνεται, πρόθεσή τους είναι να

Δυο κόσμοι σε σύγκρουση...

Μέσα στο περιβάλλον προκλητικής χλιδής που διάλεξαν οι εργατοπατέρες για τη διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ, σε πανάκριβα τουριστικά θέρετρα έξω από την Καλαμάτα, με πισίνες, φοίνικες και ακριβοπληρωμένα φαγητά, σε ένα μέρος δηλαδή που ένας εργαζόμενος με την οικογένειά του δεν μπορεί να περάσει ούτε απέξω, αποτυπώθηκαν για μια ακόμα φορά δυο κόσμοι και η άβυσσος που χωρίζει τις δύο γραμμές στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Σε εξέλιξη νέο συλλαλητήριο

«Το απόστημα των νόθων, των εργοδοτών και των ανύπαρκτων συνδικάτων θα σπάσει με τη μόνη καθαρή λύση που φοβούνται, τη μαζική παρουσία των ιδίων των εργαζομένων. Καμία ανοχή στη συνδικαλιστική μαφία», τονίζουν σε ανακοίνωση.

Σε ομιλία του ο Γιάννης Τασούλας πρόεδρος της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας τόνισε

Οι… “αποκλεισμένοι”

Με ένα πραγματικά… συλλεκτικό βίντεο, που κυκλοφόρησαν το βράδυ του Σαββάτου, μέσα από το εστιατόριο του πολυτελούς ξενοδοχείου τους, όπου παριστάνουν τάχα τους… “αποκλεισμένους” (!), η αφρόκρεμα των εργατοπατέρων με προεξάρχοντα τον πρόεδρό τους, Γ. Παναγόπουλο, επιχειρούν να δώσουν συνέχεια στο προκλητικό παραμύθι τους, ότι τάχα οι κινητοποιήσεις Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών είναι αυτές που εμποδίζουν την διεξαγωγή του συνεδρίου της ΓΣΕΕ!

Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα στην Καλαμαριά

Σε μεγάλη συγκέντρωση στην Καλαμαριά μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας για τις εκλογικές αναμετρήσεις που έρχονται. Από νωρίς είχε γεμίσει το αμφιθέατρο του 4ου - 5ου Λυκείου Βότση και πολλοί ήταν εκείνοι που παρακολούθησαν την ομιλία έξω από την αίθουσα.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Βικέντιος Αντωνάκης, ενώ στην συγκέντρωση παραβρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Σωτήρης Αβραμόπουλος.

Μένουμε Καλαμάτα

  Και αύριο και για όσο χρειαστεί, θα βρουν μπροστά τους το ΠΑΜΕ!

Τον μπελά τους βρήκαν οι εργατοπατέρες που προσπάθησαν να στήσουν τη φιέστα τους στην Καλαμάτα. Από το πρωί οι ταξικές δυνάμεις με την παρουσία τους κατόρθωσαν να βάλουν φραγμό στα σχέδιά τους να νομιμοποιήσουν ένα συνέδριο με αντιπροσώπους – μαϊμού από σωματεία φαντάσματα.