Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 11 Ιουνίου 2019

Το ΚΚΕ μοναδικό στήριγμα των εργαζομένων και στο Δημόσιο

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα έχουν ανάγκη από ένα πιο ισχυρό ΚΚΕ την επομένη των εκλογών γιατί η επίθεση σε βάρος τους, όπως και σε βάρος όλου του λαού, θα συνεχιστεί, ανεξάρτητα από την κυβερνητική εναλλαγή, όπου η ΝΔ ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία.

Κρεσέντο κάλπικων προσδοκιών, εκβιαστικών διλημμάτων και υπεράσπισης όλων των αντιλαϊκών πεπραγμένων

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ

 Με έναν ορυμαγδό κάλπικων προσδοκιών, εκβιαστικών διλημμάτων και υπεράσπισης όλων των αντιλαϊκών πεπραγμένων της προηγούμενης τετράχρονης διακυβέρνησης, παρουσιάστηκε χτες σε εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη τετραετία, από υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης και τον πρόεδρο του κόμματος Αλ. Τσίπρα.

Ο Αλ. Τσίπρας, στην ομιλία του, προσπερνώντας τις «μεταμνημονιακές» δεσμεύσεις που έχει υπογράψει με τους ιμπεριαλιστικούς «θεσμούς» και αποτελούν την αντιλαϊκή ατζέντα της επόμενης μέρας, όπως υπενθύμισε και η πρόσφατη έκθεση της Κομισιόν, ισχυρίστηκε για μια ακόμα φορά ότι «η Ελλάδα δεν είναι πια (...) η Ελλάδα των μνημονίων» και πως «για πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια (...) συζητάμε για το δικό μας πρόγραμμα (...) που θα εγκρίνει ο ελληνικός λαός και όχι για ένα πρόγραμμα που θα κληθεί να εγκρίνει η τρόικα»!

Τι είναι ο ΣΥΡΙΖΑς …

Το κόμμα που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ, τα στελέχη του, ο Αλέξης Τσίπρας, ο Ε. Τσακαλώτος, ο Δραγασάκης, ο Φλαμπουράρης και οι … παραφυάδες τους, είναι όλοι αυτοί που τέσσερα χρόνια τώρα:

— Εφάρμοσαν μέχρι κεραίας τα τρία μνημόνια (το τρίτο το δικό τους καθώς και τα άλλα δύο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ)!

Επικίνδυνες «εκκρεμότητες»

Νέες επικίνδυνες εξελίξεις σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο προμηνύει η κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας, ιδιαίτερα στην κυπριακή ΑΟΖ, σε συνδυασμό με το παζάρι ΗΠΑ - Τουρκίας, που φτάνει σε κρίσιμο σημείο.

Στις 7 Ιούλη να υπάρξει μια ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση που θα δυναμώσει τους αγώνες για αυτά που ανήκουν στο λαό

Σε δήλωσή του ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΔημήτρης Κουτσούμπας, από τη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕ του Κόμματος για να ευχαριστήσει ανθρώπους που έδωσαν στο πλευρό του Κόμματος τη μάχη των πρόσφατων εκλογών και συνεχίζουν με τη μάχη των βουλευτικών εκλογών είπε:

«Σήμερα είναι και ουσιαστικά η πρώτη ημέρα της προεκλογικής περιόδου. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι απόψε. Είναι πολύ σημαντικό ότι εκατοντάδες άνθρωποι που συμπαραταχτήκαμε μαζί, που συμπορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, βρίσκονται απόψε εδώ.

Όσοι ταλαντεύτηκαν να ψηφίσουν ΚΚΕ να το κάνουν τώρα

Όσοι ταλαντεύτηκαν να ψηφίσουν το ΚΚΕ στις προηγούμενες εκλογές να το κάνουν τώρα, τόνισε ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος μιλώντας στο κανάλι «ONE».

Ανέφερε ότι το ΚΚΕ συνάντησε πολύ θετικό και φιλικό ακροατήριο στην πρόσφατη εκλογική μάχη, ωστόσο, όπως είπε, υπήρξε ταλάντευση πριν την κάλπη. Ενόψει των εθνικών εκλογών στις 7 Ιούλη υπογράμμισε ότι σημασία έχει για το λαό ποιος θα τον υπερασπιστεί την επόμενη μέρα που τα μέτρα θα είναι μπροστά και ένα ισχυρό ΚΚΕ θα είναι ανάχωμα.

Αλέκα Παπαρήγα και Θάνος Μικρούτσικος στο Επικρατείας του ΚΚΕ


Η Αλέκα Παπαρήγα τίθεται επικεφαλής και ο Θάνος Μικρούτσικος στη 12η τιμητική θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ.
Την ανακοίνωσε έκανε ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, ενόψει της μεγάλης μάχης των εθνικών εκλογών στις 7 Ιουλίου.

Μια όμορφη βραδιά με συναγωνιστές που δίνουν στο πλευρό του Κόμματος τη μάχη των εκλογών


Μια ζεστή βραδιά μοιράστηκαν το βράδυ της Δευτέρας 10 Ιούνη στο αίθριο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό άνθρωποι που έδωσαν στο πλευρό του Κόμματος τη μάχη των ευρωεκλογών και των εκλογών για την τοπική διοίκηση και συνεχίζουν με τη μάχη των βουλευτικών εκλογών, προσκαλεσμένοι στην φροντισμένη από κάθε άποψη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΚΕ του Κόμματος.