Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

“Λάθος η τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον Κατσίφα, το ΚΚΕ διαφωνεί”

     Μετά την παρέμβαση Καραθανασόπουλου σε ραδιοφωνικό σταθμό σχετικά με την τήρηση ενός λεπτού σιγής για τον Κωνσταντίνο Κατσίφα,που χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του Νικήτα Κακλαμάνη “άκαιρη”, υπογραμμίζοντας τον κίνδυνο της εθνικιστικής αξιοποίησης του περιστατικού, ακόμα πιο σαφής έγινε η θέση του ΚΚΕ για το ζήτημα με την αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου Θανάση Παφίλη κατά τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής.

Τα ψέματα τους για τα αναδρομικά

Η κυβέρνηση μέσω της τροπολογίας που ψήφισε για την καταβολή των αναδρομικών σε ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων και συνταξιούχων, που κρίθηκαν δεσμευτικές για το κράτος με δικαστικές αποφάσεις, επιχειρεί να καλλιεργήσει το αίσθημα της …δικαιοσύνης και να την πουλήσει ως μέριμνα και κοινωνική πολιτική.

Π.Α.ΜΕ: πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας στις 28 Νοέμβρη

Ολοι στον απεργιακό αγώνα», με σύνθημα «Μπροστά οι δικές μας ανάγκες - Οχι τα κέρδη των λίγων», ήταν η κατακλείδα της μαζικής σύσκεψης που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 7 Νοέμβρη στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, με τη συμμετοχή Ομοσπονδιών, Εργατικών Κέντρων και Σωματείων που έχουν πάρει αποφάσεις για απεργιακή κινητοποίηση.
Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε για να συζητηθεί η οργάνωση της απεργίας, την οποία αναγκάστηκε να κηρύξει η πλειοψηφία της ΓΣΕΕ για τις 28 Νοέμβρη, αφού είχαν ήδη

Όλοι στη μάχη για δυνατό ΚΚΕ

    «Ένας αιώνας αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία». Με το σύνθημα αυτό άνοιξε η αυλαία της εκδήλωσης - συνεστίασης των ΤΕ Χανίων και Ρεθύμνου του ΚΚΕ το βράδυ της Παρασκευής 9 Νοέμβρη, στην οποία μίλησε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του Κόμματος Δημήτρη Κουτσούμπα 
    Η αίθουσα της εκδήλωσης γέμισε με εργαζόμενους και νέους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των οργανώσεων του Κόμματος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος των Χανίων, ο οποίος πρόσφερε στον Δημήτρη Κουτσούμπα μια έκδοση αφιερωμένη στην πόλη.

“Σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες” – Ο ασφαλίτης που πιάστηκε τσακωτός στο ΕΚΘ από το ΠΑΜΕ σε παλιότερες περιπέτειες

Μπορεί τα κυρίαρχα ΜΜΕ να μη θεώρησαν πολύ σημαντικό το ζήτημα για να παίξουν την είδηση, αλλά οι αναγνώστες της Κατιούσα θα θυμούνται ασφαλώς τον ασφαλίτη που έπιασαν στα πράσα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στο πρόσφατο Συνέδριο του ΕΚ Θεσσαλονίκης, με τον ανώτερό του να ισχυρίζεται πως ήταν ο οδηγός του που είχε μπει στο χώρο του ξενοδοχείου, για να πάρει έναν καφέ.