Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Όποιος απογοητεύτηκε δεν υπήρξε ποτέ στους δρόμους

Ψηλά το κεφάλι και οι σημαίες σύντροφοι!

Οποιος απογοητεύτηκε δεν υπήρξε ποτέ πραγματικά στους δρόμους… ποτέ στον αγώνα για την κατάργηση εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο… ποτέ δεν ήξερε τον συνάδελφό του… ποτέ δε μελέτησε εις βάθος… ποτέ δεν ερωτεύτηκε… ποτέ δεν πίστεψε πως έχει δίκιο… ποτέ δεν άφησε τη καβάτζα του… Ποτέ…

Για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, του Α' γύρου τοπικών εκλογών και τη μάχη του Β' γύρου και τις βουλευτικές εκλογές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

1. Η ΚΕ χαιρετίζει τα χιλιάδες μέλη, τους οπαδούς του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους συνεργαζόμενους, τους ψηφοφόρους, που έδωσαν τη μάχη, συστρατεύτηκαν και συνέβαλαν στην ενίσχυση του ΚΚΕ. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο Κόμμα μας.

Δήλωση του Δ. Κουτσούμπα για το εκλογικό αποτέλεσμα

Πρώτα απ΄ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ και συμπορεύτηκαν μαζί του. Όλους και όλες που μας τίμησαν συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, αλλά και αυτούς που σε δύσκολες συνθήκες έφτασαν ως την κάλπη, ψήφισαν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τους συνδυασμούς της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη φορά, τους νέους και τις νέες που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στο Κόμμα μας.