Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Με το ίδιο «νόμισμα»

Μέχρι την τελευταία στιγμή, μέχρι και χτες το βράδυ, με τροπολογίες σε άσχετα νομοσχέδια, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ νομοθετούσε το ένα πίσω απ' το άλλο, στα «μουλωχτά», νέα δωράκια για τους επιχειρηματικούς ομίλους, σε συνέχεια αυτών που περιέλαβε στο λεγόμενο «αναπτυξιακό πακέτο ελάφρυνσης», που ψήφισε την Τετάρτη στη Βουλή, μέσα σε «φιλολαϊκές» παράτες.

Ο Άρης τ’ άρματα, οι Τσίπρες τα νταούλια

Ο νεο-Τσιριμώκος έφτασε στο σημείο να... παραστήσει τον Άρη (!) στη Λαμία - Κύριε Τσίπρα, αφιππεύσατε!
  • Πήγε στην Καισαριανή και μετά… ψήφισε μνημόνιο.
  • Πήγε στην κηδεία του Κάστρο και μετά έγλειψε τον… αγγελικό Τραμπ.
  • Πήγε στον Μπελογιάννη και μετά έφτιαξε προεκλογικό σποτ με τον… Πλαστήρα.
  • Πήγανε στην Μακρόνησο και μετά έκαναν κυβέρνηση με τον… Καμμένο και την Παπακώστα.

Βαδίζουμε μαζί

Δείτε το νέο προεκλογικό spot του ΚΚΕ, με τίτλο «Βαδίζουμε μαζί», το οποίο απευθύνει κάλεσμα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος την Τετάρτη 22 Μάη στις 8.00 μ.μ., στο Σύνταγμα, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Το ΚΚΕ ευχαριστεί θερμά τον Θάνο Μικρούτσικο, τη σύζυγο του Δημήτρη Μητροπάνου, Βένια Μητροπάνου, την οικογένεια του Άλκη Αλκαίου, καθώς και τη «MINOS EMI» για την παραχώρηση του τραγουδιού «Ρόζα».

Δίπλα στον οργανωμένο Ποντιακό χώρο για τη «Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ελλήνων Ποντίων»

Σε μεγάλη συγκέντρωση του Κόμματος στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Τόνισε πως «ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει να δυναμώσουμε παντού μια ισχυρή εργατική - λαϊκή αντιπολίτευση».

Κάλεσε το λαό να δυναμώσει τη δύναμη, που την επόμενη μέρα, θα αντισταθεί απέναντι σε οποιαδήποτε κυβέρνηση. Επίσης έκανε ειδική αναφορά στην επέτειο των 100 χρόνων από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.