Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Ο Ριζοσπάστης εγκαινιάζει νέα σελίδα για τις εκλογές

Ένα χρήσιμο ενημερωτικό εργαλείο για τις εκλογές εγκαινιάζει ο Ριζοσπάστης, με ένα κλικ,  όπου μπορείτε να δείτε αναλυτικά σημαντικά επίκαιρα ζητήματα, όπως:

Εκμετάλλευση με τη βούλα του… Best WorkPlaces

Στις 8 Απριλίου του 2019 ανακοινώθηκαν με τυμπανοκρουσίες τα αποτελέσματα του διαγωνισμού «Best WorkPlaces», κάνοντας αρκετούς εργοδότες να τρίψουν τα χέρια τους και πολλούς εργαζόμενους στις εταιρείες που συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα να βάλουν τα γέλια.

Μαρινάκης, Κόκκαλης και η (απευθείας) κάθοδος της πολιτικής στο γήπεδο της ολιγαρχίας


Η συνέντευξη του Β.Μαρινάκη στον Real fm και στον Νίκο Χατζηνικολάου έχει προκαλέσει τέτοιας σφοδρότητας πολιτική αντιπαράθεση που πλέον τα κόμματα τα οποία συμμετέχουν σε αυτή τη σύγκρουση δύσκολα μπορούν να κρύψουν ότι συμπεριφέρονται σαν κολαούζοι μιας διαμάχης στην οποία πρωταγωνιστική θέση έχουν οι επιχειρηματίες.

Σε έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω…

Να δεις τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει…

Αν δεν είστε τίποτα οπισθοδρομικοί, που θέλετε λυσσασμένα να γίνει πρωθυπουργός ο Κούλης, και να σταματήσει η προοδευτική πορεία της χώρας, θα γνωρίζετε ασφαλώς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξεμπερδεύει με το παλιό, σωστά; Άλλο αν καμιά φορά το ξεπατικώνει και το αντιγράφει στεγνά κιόλας.

Βιβλίο

Οι γιορτές ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια αφορμή για προσφορά. Σε αγαπημένα πρόσωπα, φίλους ή στον εαυτό σου (ναι, όσο και να νοιάζεσαι για τους γύρω σου, ακόμα και «αυτός» δικαιούται που και που να ―και νιώθει ευχάριστα όταν― τον θυμάσαι) ένα βιβλίο παραμένει πάντα δώρο ξεχωριστό.

  Το βιβλίο είναι σύντροφος παντός καιρού, κι όχι απλά μια καλή λύση για τις γιορτές. Έτσι κι εμείς προτείνουμε σήμερα 2 νέες εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής 

Τα «λεφτά της ΕΕ»

Με τα κονδύλια της ΕΕ οι αγρότες παίρνουν επιδοτήσεις, οι παιδικοί σταθμοί δέχονται παιδιά μέσω ΕΣΠΑ, χρηματοδοτούνται έργα και υποδομές. Δεν τα βλέπει αυτά το ΚΚΕ, που είναι ενάντια στην ΕΕ;

Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την Τετάρτη 1η Μάη

"Μη  μας προδίδετε για τα αφεντικά 
Μην ακούτε τα ψέματά τους 
Οι φτωχοί δεν έχουμε καμία τύχη 
Εκτός αν οργανωθούμε
Με ποια πλευρά είστε παιδιά; 
Με ποια πλευρά είστε;"

1η ΜΑΗ 2019 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ

Bουλγαρική φασιστική κατοχή στην Ελλάδα


Βουλγαρικά στρατεύματα εισβάλλουν, σε συνεννόηση με τη χιτλερική Γερμανία, σε Γιουγκοσλαβία και Ελλάδα στις 19/4/1941.

Ο λαός ματαιώνει την επέκταση της βουλγαρικής φασιστικής κατοχής

Στις 7 Ιούλη του 1943 μια προκήρυξη του ΕΑΜ πληροφορούσε τον ελληνικό λαό ότι ένας θανάσιμος κίνδυνος απειλούσε την ελληνική Μακεδονία και τη Θράκη. «Η Μακεδονία ολόκληρη - έλεγε η προκήρυξη1 - παραδόθηκε στη βουλγαρική θηριωδία.