Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Την Κυριακή καλό κόκκινο βόλι!

Φτάνοντας την Κυριακή στο εκλογικό κέντρο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μη χαθεί καμιά ψήφος για το ΚΚΕ από αμέλεια ή από απροσεξία, που στην καταμέτρηση μπορεί να οδηγήσει σε ακύρωση του ψηφοδελτίου.

«Είσαι στην ΕΟΚ – μάθε για την ΕΟΚ»


Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η ένωση των καπιταλιστών, είναι η ένωση των ιμπεριαλιστών ενάντια στους λαούς της Ευρώπης. Στο εσωτερικό της βασιλεύει ο νόμος της ανισόμετρης ανάπτυξης, βασιλεύει το δίκαιο του ισχυρού. Οι άρχουσες τάξεις των κρατών – μελών που την απαρτίζουν, οι πολυεθνικές, οι τραπεζίτες, οι κεφαλαιοκράτες, οι πλουτοκράτες, ακόμα κι όταν τσακώνονται μεταξύ τους για την μοιρασιά, συμφωνούν και διατηρούν αδιατάρακτο το νήμα που τους ενώνει: Την εκμετάλλευση των λαών.

Προσοχή στους Μανδραγόρες! 🚩Την Κυριακή ρίχνουμε Κόκκινη Ψήφο!

Οι μανούλες του εκβιασμού του λαού κορυφώνουν τη δράση τους με απύθμενο θράσος!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, αγκαλιά με το ΠΑΣΟΚ, θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι «καλοί κλεπταποδόχοι», οι οποίοι, αφού πρώτα ξεγύμνωσαν από κοινού όλες τις ασφαλιστικές δικλείδες από τα λαϊκά νοικοκυριά, με τα 3 μνημόνια, μπούκαραν και άρπαξαν κινητά και ακίνητα, όνειρα και αξίες και σήμερα παριστάνουν τον «Καλό Σαμαρείτη», επιστρέφουν τα μπιζού, αφού πρώτα υποθήκευσαν την περιουσία του Ελληνικού λαού στα συμφέροντα του διεθνούς κεφαλαίου!

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στο Περιστέρι επισκέφθηκε ο Δ. Κουτσούμπας

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον πεζόδρομο του Περιστερίου επισκέφθηκε, το Σάββατο το μεσημέρι, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ υποδέχθηκαν θερμά τον Δημήτρη Κουτσούμπα.

Μοιράζοντας τα κόκκινα γαρίφαλα που του πρόσφερε ένα μικρό κορίτσι, ο Δ. Κουτσούμπας ευχήθηκε καλό κουράγιο και καλή δύναμη στους συντρόφους και τους φίλους του Κόμματος, που δίνουν τη μάχη με τα κόκκινα ψηφοδέλτια στο χέρι.

Ισχυρό ΚΚΕ: Η μόνη απάντηση ενάντια στο άθικτο και ενισχυμένο μνημονιακό οπλοστάσιο!

Πλήθος τα φρέσκα παραδείγματα που ξεσκεπάζουν χαρακτηριστικά την απάτη 
του «τέλους των μνημονίων»

Μέσα στα διάφορα κάλπικα διλήμματα που επιστρατεύουν όλα τα κόμματα του κεφαλαίου μπροστά στις κάλπες, η προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ ξεχωρίζει ιδιαίτερα το απατηλό αφήγημα περί του «τέλους του μνημονίων».

Γκρεμίζουμε την χρυσή αυγή απο την 3η θέση

Δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ, ποιο δυνατό ΟΧΙ στον φασισμό!

 Γκρεμίζουμε την χρυσή αυγή από την 3η θέση!
Σε όλη την πορεία προς τις ευρωεκλογές, οι εγκληματίες ναζιστές της Χρυσής Αυγής έκαναν προσπάθεια να κρύψουν τον πραγματικό τους ρόλο ως το μαντρόσκυλο της αστικής εξουσίας, πίσω από τον μανδύα του «υπερπατριωτισμού» και την προβολή μιας κούφιας αντισυστημικής φρασεολογίας.

Να σπάσει ο φαύλος κύκλος του «μικρότερου κακού»

Τα ψευτοδιλήμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, που αναπαράγουν σε διάφορες εκδοχές τη λογική του «μικρότερου κακού», «έσπασαν κόκαλα» την προεκλογική περίοδο. Ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ είχε την αμέριστη στήριξη της ΝΔ στη διαμόρφωση τέτοιων διλημμάτων, καλώντας το λαό να αποδεχτεί το «μικρότερο κακό» ως βασικό κριτήριο ψήφου, αλλά και ως το απόλυτο μέτρο για την αποτίμηση της πολιτικής του.

Το 90% των αντιλαϊκών αποφάσεων της ΕΕ το ψήφισαν όλα τα αστικά κόμματα


Ο λαός να ενισχύσει το ΚΚΕ


«ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ, προσπαθούν να πολώσουν το κλίμα για να κρύψουν τη στρατηγική τους σύγκλιση», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Θανάσης Παφίλης μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση του «Σκάϊ», το βράδυ της Παρασκευής 24 Μάη και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Είτε Βέμπερ, είτε Γιούνκερ, είτε οποιοσδήποτε δεν έχουν καμία διαφορά, και αυτό ο λαός το έχει καταλάβει από την εμπειρία του, ιδιαίτερα στην περίοδο της κρίσης όπου η ΕΕ λειτούργησε ως σιδερένια μπότα για το τσάκισμα των λαών». 

Διαβάστε στο «Ριζοσπάστη

Διαβάστε στο «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 25 - 26 Μάη 2019:
  • Ευρωεκλογές, Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές: ΚΚΕ ισχυρό σε όλες τις κάλπες! Κάνουμε το βήμα!
  • Πάτρα - Πετρούπολη - Καισαριανή - Χαϊδάρι - Ικαρία: Αισιόδοξα μηνύματα από τη μάχη για την επανεκλογή αγωνιστικής Δημοτικής Αρχής.
  • Εκατοντάδες υπογραφές στο κείμενο στήριξης και συμπόρευσης με το ΚΚΕ, από ανθρώπους της Επιστήμης, των Γραμμάτων και του Πολιτισμού.