Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019

Η Ελληνική Λύση έβαλε πλώρη για να πάρει τη θέση της Χρυσής Αυγής


Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επισκέφτηκε το στρατόπεδο Ασημακοπούλου στην Καβάλα μόνο και μόνο για να βρει βήμα ώστε να αναπαράγει τις γνωστές φασιστικές και ρατσιστικές του θέσεις για το προσφυγικό. Μάλιστα "επέπληξε" τους δημοσιογράφους για το γεγονός ότι χρησιμοποιούν τον όρο προσφυγικό και δεν μιλούν για…"λαθροεισβολείς"! Η επίσκεψη του στο καμπ φιλοξενίας βέβαια δεν είχε ως αντικείμενο ούτε τους όρους διαμονής των προσφύγων, ούτε τα προβλήματα των εργαζομένων.

Μετά το χαφιεδότσουρμο, έρχεται το επίσημο κράτος

                Το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ ταυτοποιεί διαδηλωτές

και βλέπει “ιδιάζουσα βία κατά αστυνομικού…”

Οι κραυγές του χαφιεδότσουρμου για συλλήψεις και η στοχοποίηση διαδηλωτών που αντιμετώπισαν άοπλοι τη λυσσασμένη επίθεση των ΜΑΤ φαίνεται πως πιάνουν τόπο.

Τι δεν είδαν αστικά ΜΜΕ

 Η συγκέντρωση της ΕΔΥΕΕ και του ΠΑΜΕ, δέχτηκε  αναίτια βίαια επίθεση  από τα ΜΑΤ.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία παίρνοντας τη σκυτάλη από το ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκε βίαια με ΜΑΤ, χημικά, κροτίδες κρότου λάμψης κτλ ενάντια στη σημερινή μεγάλη αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση.

Θα μας πουν τα ονόματα των αστυνομικών που πέταξαν χημικά στην πορεία σε σημείο που περνούσαν μανάδες με μωρά;


Αμέσως μετά τη μεγάλη μαζική συγκέντρωση του Σαββάτου ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ξεκίνησε προσπάθεια συκοφάντησης της με διαστρέβλωση της πραγματικότητας, παρουσιάζοντας τους διαδηλωτές να επιτίθενται σε άνδρες των ΜΑΤ. 

Η «πολιτική βούληση» σταματά όπου ξεκινούν τα επιχειρηματικά συμφέροντα


Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το Μετρό της πόλης πραγματοποιήθηκε χτες με την παρουσία εκπροσώπων της κυβέρνησης, της «Αττικό Μετρό», βουλευτών, Τοπικής και Περιφερειακής Διοίκησης, επιστημονικών φορέων κ.ά., στον απόηχο της πρόσφατης ανακοίνωσης του ανασχεδιασμού του από τον πρωθυπουργό όσο και της αναζωπύρωσης της διαμάχης γύρω από το Σταθμό «Βενιζέλου», που παραπέμπει στο ακόμα πιο απώτερο μέλλον ένα απαραίτητο έργο για το λαό της Θεσσαλονίκης, ο οποίος το πληρώνει και το ξαναπληρώνει.

Άλλοι με τον Τσολάκογλου και άλλοι με τον Άρη


7/10/2019: Με αφορμή την κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, να δώσει στοιχεία διαδηλωτή, ας θυμηθούμε και ποια ιστορική προσωπικότητα θαυμάζει ο βουλευτής της ΝΔ. Διαβάστε και θα λυθούν αρκετές «απορίες»… 
***
Την περασμένη Τετάρτη (20/4/2016) ο κύριος Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε για τον Γεώργιο Τσολάκογλου.

Η πρόταση του ΚΚΕ για την ψήφο αποδήμων



Η τοποθέτηση του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη ΔΕΘ, στις 12 Σεπτέμβρη 2019.

Ασφαλώς και πρέπει να διευκολυνθούν οι Έλληνες που εργάζονται ή σπουδάζουν σήμερα στο εξωτερικό, ώστε να μπορούν να ψηφίζουν, και αυτό δεν είναι δύσκολο να γίνει με ορισμένες σχετικές προβλέψεις.

Για να μην υπάρξει αλλοίωση του εκλογικού σώματος, με βάση το αναχρονιστικό δίκαιο του "αίματος" για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας, που ισχύει σήμερα, το ΚΚΕ θα προτείνει μια σειρά κριτήρια

Από τον Ιούδα …

… στον Εφιάλτη, μετά στους κουκουλοφόρους της κατοχής, στους «μυστικούς αστυνομικούς» που παρακολουθούν το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, στους αμερικανοτσολιάδες, στους Νενέκους, φτάσαμε και στους … Μπογδάνουουουουςςς … !!!

Επακόλουθο φυσικό!

Δείξε μου τον φίλο σου, να σου πω ποιος είσαι


Η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ, πήρε άμεσα θέση πλάι στην κυβέρνηση και την κρατική καταστολή, γεγονός που δεν προξενεί καμία έκπληξη. Η αρθρογραφία τους άλλωστε των τελευταίων ημερών που εστιάζει στο ΠΑΜΕ, προσομοιάζει το περιεχόμενο της κεντρικής υπερασπιστικής γραμμής της Χρυσής Αυγής.

Ή με το ΠΑΜΕ ή με την ΥΕΝΕΔ και τους τεμενάδες


Άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφου της ΕΡΤ από τη διοίκησή της

Η λογική της διοίκησης της ΕΡΤ θα μπορούσε να είναι περίπου η εξής:


“Δεν έχουμε πρόβλημα με όσους είναι στο ΠΑΜΕ. Έχουμε και υπαλλήλους που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ. Αρκεί να μην προκαλούν, να μην το δηλώνουν δημόσια, και να μην κάνουν σατιρικά σχόλια με πολιτικές προεκτάσεις στο προσωπικό τους προφίλ…”

Να, καλή ώρα, σαν και αυτό…

Ομιλία του Θ. Κολοκοτρώνη στην Πνύκα


Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης εκφωνεί στην Πνύκα, 8/10/1838, την περίφημη ομιλία του «Παραινέσεις προς τη νέα γενιά»

Ξαφνικά, στον χώρο της ομιλίας εμφανίσθηκε «σμήνος χωροφυλακής», αποφασισμένο να διαλύσει τη συγκέντρωση, επειδή προφανώς, τη θεώρησε αντικαθεστωτική.

Γυρίζοντας ο Κολοκοτρώνης από την Πνύκα απάντησε τους χωροφύλακες να τρέχουν. «Μην πάτε, τους είπε, δε θα με βρείτε κει!