Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Τα «μοιρογνωμόνια αλληλεγγύης» της ΕΕ και η πραγματικότητα

Η ανακοίνωση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για την τουρκική προκλητικότητα στην ΑΟΖ της Κύπρου χαρακτηρίστηκε «μεγάλη εθνική επιτυχία» από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Κι αυτό γιατί πέραν της λεκτικής καταδίκης ανακοινώθηκε πως «εξετάζεται το ενδεχόμενο» να λάβει και κάποια «στοχευμένα μέτρα» κατά της Τουρκίας.

ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τους χωρίζει χάος στην πολιτική τους για την Κοινωνική Ασφάλιση, αφού η ΝΔ θέλει την ιδιωτικοποίησή της και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να την αποτρέψει...

-- ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τους χωρίζει χάος στην πολιτική τους για την Κοινωνική Ασφάλιση, αφού η ΝΔ θέλει την ιδιωτικοποίησή της και ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να την αποτρέψει...

«Χαράς ευαγγέλια» για τους επιχειρηματικούς ομίλους, παραμύθια «αναβάθμισης» και μεγάλοι κίνδυνοι για το λαό

ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Με τις «ευλογίες» του Αμερικανού πρέσβη Τζ. Πάιατ, που εξήρε τον γενικότερο «σταθεροποιητικό» ρόλο της Ελλάδας στα ενεργειακά και άλλα σχέδια των ΗΠΑ στην περιοχή, αλλά και του Γάλλου πρέσβη Κρ. Σαντεπί, που χαρακτήρισε τη συμφωνία «σημάδι ανάκαμψης» της ελληνικής οικονομίας, υπογράφτηκαν χτες μεταξύ του ελληνικού κράτους και της κοινοπραξίας πετρελαϊκών

Καταγγέλλει την απαράδεκτη εκδήλωση για τους «Τσάμηδες» στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ

Με δελτίο Τύπου της η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ καταγγέλλει τη διοργάνωση εκδήλωσης με θέμα «75 χρόνια από την απέλαση των Τσάμηδων» από τον Ρουμάνο ευρωβουλευτή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Sogor Csaba στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

«Κύλησε» η Καϊλή και «βρήκε» Κυρανάκη!


 Τα (επικίνδυνα και ρατσιστικά) «παιχνίδια», γύρω από τις τοποθετήσεις του Κωνσταντίνου Κυρανάκη, υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ, για τα …καθαρά  «Ελληνόπουλα» και το επίδομα που έχει τάξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για κάθε γέννηση ενός παιδιού στην Ελλάδα, συνεχίζονται.

«Μαζί τα τρώμε;»


Είμαστε τυχεροί που μεγάλες παραγωγικές εταιρίες δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας και αποτελούν πυλώνες οικονομικής σταθερότητας και ανάπτυξης, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, ποιοτικές θέσεις εργασίας».
Ποιος το λέει; Θα μπορούσε να το έχει πει οποιοσδήποτε υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Ανήκει στον κ. Μανταλόβα υποψήφιο του βαθύ ΠΑΣΟΚ και έγινε στην έδρα του, στην Πίνδο. Καμία πρωτοτυπία. Το πλυντήριο του ΣΥΡΙΖΑ, βγάζει από τη ναφθαλίνη τη σαπίλα όλου του ντουνιά.

Ετοιμοι για το «τραπέζι του διαλόγου», με αμερικανική ομπρέλα

ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ

«Μιλήσαμε πολύ καθαρά, η Ουάσιγκτον μίλησε πολύ καθαρά, για τη σημασία η Τουρκία να αποφύγει τα προκλητικά βήματα και ταυτόχρονα για την άποψή μας ότι αυτά τα ενεργειακά θέματα θα πρέπει να είναι πηγή μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας προς όφελος της ευρύτερης περιοχής.

Θρασύδειλες απειλές φασιστοειδών σε στέλεχος του ΚΚΕ

«Στη γειτονιά του Ρουπακιά δεν χωράει το ΚΚΕ». Τη βρωμιά αυτή έγραψαν φασίστες στην περιοχή του Ταύρου πάνω στον «Ριζοσπάστη» που βρισκόταν σε γραμματοκιβώτιο στελέχους του ΚΚΕ. Οι θρασύδειλοι φασίστες από τη μία λιποθυμάνε μπροστά στο εδώλιο της δίκης τους που είναι σε εξέλιξη και από την άλλη, εκμεταλλευόμενοι την ανοχή που τους δείχνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εξακολουθούν να απειλούν, κινούμενοι στα σκοτάδια.

Τώρα μόνο ΚΚΕ για να λάμψει η ελπίδα, η αλήθεια, η δύναμη του λαού

Η ομιλία του  Δημήτρης Κουτσούμπας στην Πάτρα

Φίλες και Φίλοι,

Στις εκλογές της 7ης του Ιούλη κι εδώ στην Πάτρα, στη Δυτική Ελλάδα ο λαός μας που έχει κουραστεί να ακούει τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, που έχει απογοητευτεί από τους κάθε λογής σωτήρες, πρέπει να φτάσει στην κάλπη με κριτήριο τη δική του αλήθεια, τη ζωή του και τις ανάγκες του.