Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022

Προπόνηση μικρών αθλητών

ΣΠΑΝΙΟ Βίντεο, ο Πύρρος Δήμας όταν ήταν παιδί στην σοσιαλιστική Αλβανία.

Κυκλοφόρησε το καλοκαιρινό τεύχος του "Οδηγητή"!

 
Στον χώρο της 31ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ, στις Νηές της Μαγνησίας θα κυκλοφορήσει το τεύχος Ιουλίου - Αυγούστου του "Οδηγητή", το οποίο στη συνέχεια θα διακινείται από τις Οργανώσεις της ΚΝΕ.

Μεγάλη πολιτική συγκέντρωση στο Βόλο


Πολιτική συγκέντρωση,
στην παραλία του Βόλου, στο πλαίσιο της 31ης Αντιιμπεριαλιστικής Κατασκήνωσης της ΚΝΕ.

Τα καραγκιοζιλίκια του ΑΝΤ1


Η δολοφονία του τέως Ιάπωνα πρωθυπουργού Σίνζο Άμπε προκάλεσε σοκ στην Ιαπωνία και πολλά ερωτήματα προς διερεύνηση για τις αρμόδιες αρχές.

Ψέμα και αντιΚΚΕ εμπάθεια: Αδέλφια δίδυμα


Δεν είχαμε σκοπό να ασχοληθούμε με περιβόητες ανεμοδούρες που τελευταίως -μετά από μία μακρά περιήγηση- έχουν προσγειωθεί εντός, εκτός και επί τα αυτά του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο το ψέμα έχει πολύ κοντά ποδάρια και ο ψεύτης πολύ μεγάλο θράσος.

Οι παιδικές κατασκηνώσεις του ΔΣΕ στη Πελοπόννησο


Για πολλούς νέους και νέες ακόμα και τ’ αρχικά του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (Δ.Σ.Ε.) μπορεί να αποτελούν ένα άγνωστο αρκτικόλεξο. Γι’ άλλους μια ιστορία του παππού ή της γιαγιάς.

Σχετικά με τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις και τα άμεσα καθήκοντα του Κόμματος


 Συνεδρίασε η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ κι έθεσε τα άμεσα καθήκοντα του Κόμματος στο έδαφος των διεθνών κι εγχώριων εξελίξεων.

31η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ


«Με την κοινή πάλη των λαών ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών. Έτσι γράφεται η Ιστορία!».

 30 χρόνια τώρα οι αντιιμπεριαλιστικές κατασκηνώσεις της ΚΝΕ γράφουν τη δική τους ιστορία, κατακτώντας ξεχωριστή θέση στον αγώνα του λαού ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στις βάσεις των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ, που πληθαίνουν σε όλη τη χώρα με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων.

Καραντίνα τέλος για τους τουρίστες με κορωνοϊό – «Θυσία» στα κέρδη η υγεία!


Όλα για τους επιχειρηματίες του τουρισμού και τα κέρδη! Τεράστια ανησυχία προκαλεί η απόφαση του ΕΟΔΥ, σε μία περίοδο που παρατηρείται έξαρση της πανδημίας, να μην υποχρεούνται σε καραντίνα οι θετικοί στον κορωνοϊό τουρίστες, αλλά να υπάρχει «ισχυρή σύσταση»(!) προς αυτούς να φορούν μάσκα και να αυτοπεριορίζονται μέχρι να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Να αποσυρθεί αμέσως η απαράδεκτη εγκύκλιος που καταργεί το 5ήμερο - 8ωρο για τους εργαζόμενους στον Επισιτισμό

 
Την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός παρουσίαζε στη Βουλή την εικονική πραγματικότητα βαφτίζοντας ''κοινωνική πολιτική'' τα προνόμια που δόθηκαν και δίνονται στους επιχειρηματικούς ομίλους, ήρθε το υπουργείο Εργασίας, με εγκύκλιό του, να διασφαλίσει ότι η δουλειά χωρίς ανάπαυση για τους εργαζόμενους στα επισιτιστικά καταστήματα θα συνεχιστεί και με την κυβερνητική βούλα.

Μήνυμα της νεολαίας από τις Νηές!


«Με την κοινή πάλη των λαών ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών. Έτσι γράφεται η Ιστορία!». Με αυτό το σύνθημα από χτες και μέχρι την Κυριακή, η καρδιά της νεολαίας χτυπάει στις Νηές της Μαγνησίας, όπου για 31η χρονιά πραγματοποιείται η Αντιιμπεριαλιστική Κατασκήνωση της ΚΝΕ.

Μια μέρα σαν τη σημερινή


 09/07/1595

Ο Γερμανός μαθηματικός και αστρονόμος Γιόχαν Κέπλερ διατυπώνει τη γεωμετρική σταθερά κατασκευή του σύμπαντος.