Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Οι κακοί είναι στη φυλακή


Σύλληψη “επικίνδυνης” γιαγιάς που πουλούσε μάλλινα παπουτσάκια.


Έχετε ακουστά τη συμμορία των τερλικιών; Αν όχι, ήρθε η μέρα να τη μάθετε, καθώς σήμερα συνελήφθη ο εγκέφαλος σπείρας που διέθετε παράνομα μάλλινα παπουτσάκια, με την κωδική ποντιακή ονομασία “τερλίκια”, σε ανυποψίαστους περαστικούς στη λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης.

20 χρόνια μετά

Μεθαύριο, Κυριακή, συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη των βομβαρδισμών στην πρώην Γιουγκοσλαβία. Η φονική επίθεση αποτέλεσε το αποκορύφωμα της ιμπεριαλιστικής επέμβασης ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ για τη διάλυση της πρώην ενιαίας Γιουγκοσλαβίας, μετά την ανατροπή του σοσιαλισμού, την περίοδο 1990 - 1991.

Ο πόλεμος των 78 ημερών ήταν ένα προμελετημένο ιμπεριαλιστικό έγκλημα, με πρόσχημα τις εθνοτικές διαφορές, στην αναζωπύρωση των οποίων συνέβαλαν καθοριστικά και μεθοδικά τα προηγούμενα χρόνια ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ.

Συνεταιράκια στη σαπίλα...

Καθώς η σαπίλα του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού ξεσκεπάζεται όλο και περισσότερο, οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες αποτελούν συστατικό στοιχείο της, προσπαθούν... να βγάλουν την ουρά τους απέξω, να πουν πως για τον εκφυλισμό φταίνε... τα συνεταιράκια τους, οι δυνάμεις των ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, μαζί με τις οποίες τόσα χρόνια

Η Επανάσταση άρχισε χωρίς… τον Παλαιών Πατρών Γερμανό

  Παλαιών Πατρών Γερμανός: «Πού πολεμοφόδια; Πού όπλα; Πού χρήματα πολυάριθμα; Πού στρατός πεπαιδευμένος; Πού στόλος εφοδιασμένος;»

«Καζάνι που βράζει» έμοιαζε η Πελοπόννησος, ο Μοριάς, τις μέρες του Μάρτη του 1821.