Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Λαθροχειρίες του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ


Λίγο πριν τις 7.30 σήμερα (11/5), κατά την προσφιλή του συνήθεια, υπέπεσε και πάλι στο ατόπημα (τουλάχιστον) να τσουβαλιάσει ΚΑΙ τους βουλευτές του ΚΚΕ, το ίδιο το ΚΚΕ, με τους … 300 της Βουλής. 
Αυτή τη φορά για τον ΦΠΑ, ότι δήθεν κανένας δεν ζήτησε την κατάργηση π.χ. για 20 είδη λαϊκής κατανάλωσης.

Το “κομμένο” σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ με το δικτάτορα Μεταξά

Μπορεί να έσπευσαν να το κατεβάσουν, για να γλιτώσουν την κατακραυγή, αλλά δε γλίτωσαν το ρεζιλίκι και πιάστηκαν επ’ αυτοφόρω σαν τους κλέφτες.
Ο λόγος για το κυβερνητικό επιτελείο, που κατάφερε να χώσει σε ένα βίντεο το Ζαχαριάδη, τον Πλουμπίδη και το Βελουχιώτη με τους αστούς που τους κυνηγούσαν και με το δικτάτορα Μεταξά.

«Μη ρεαλιστικά» για την κυβέρνηση τα μέτρα πραγματικής ανακούφισης του λαού

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τις απορρίπτει, με το επιχείρημα ότι «δεν αντέχει η οικονομία», την ώρα που ψηφίζει αβέρτα προνόμια και απαλλαγές για το κεφάλαιο

 Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση διαφημίζει τα «αναπτυξιακά μέτρα ελάφρυνσης» ως «σωτηρία» τάχα για το λαό, πετώντας του ένα ξεροκόμματο από το φαγοπότι των κερδών που στήνει στην πλάτη του το κεφάλαιο, απορρίπτει σταθερά και επανειλημμένα τις τροπολογίες και τις προτάσεις νόμου που καταθέτει το ΚΚΕ στη Βουλή, με μέτρα ουσιαστικής στήριξης και ανακούφισης του λαού από την αντιλαϊκή πολιτική που τον τσακίζει.

Θ. Παφίλης: Μεγάλη ντροπή, θα το πληρώσετε


ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΑ

«Δεν υπάρχει πάτος πια, τι άλλο θα ψηφίσετε;», τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης για την υπογραφή που έβαλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε κατάπτυστη αντικομμουνιστική διακήρυξη της ΕΕ στη Σύνοδο Κορυφής στη Ρουμανία.
«Είναι μεγάλη ντροπή, θα το πληρώσετε από τον κόσμο πολύ ακριβά», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης και σημείωσε ότι τη μέρα της επετείου της Αντιφασιστικής Νίκης

Συνέντευξη του Δ. Κουτσούμπα στο «OPEN»

Για τις πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες εκλογικές μάχες μίλησε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο 11 Μάη στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN».

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», 11 - 12 Μάη 2019:
  • Κανένα άλλοθι – Καμία ανοχή στην κοινή πολιτική ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, στην αντιλαϊκή πολιτική της ΕΕ, στα «δωράκια» στους επιχειρηματικούς ομίλους, στην κοροϊδία και εξαπάτηση του λαού, στις αθλιότητες για την κοκορομαχία. Ισχυρό ΚΚΕ παντού!
  • Προτάσεις νόμου και τροπολογίες του ΚΚΕ: «Μη ρεαλιστικά» για την κυβέρνηση τα μέτρα πραγματικής ανακούφισης του λαού
  • Εκλογές Μάη 2019: Αρθρογραφία, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ από περιοδείες