Επιλογή γλώσσας

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Εργοδοτική “Αυγή”


Αθλιότητες της εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ περί “αποκλεισμού” των νόθων της ΟΙΥΕ από το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Είναι γεγονός πως από τότε που πολλαπλασιάστηκαν τα συριζαϊκά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά τα τελευταία χρόνια, έχει ενταθεί ο ανταγωνισμός για το ποιος θα περάσει καλύτερα την κυβερνητική γραμμή.

Βενεζουέλα: Δολοφονικό σαμποτάζ των ΗΠΑ η διακοπή στην ηλεκτροδότηση


Εισαγγελική έρευνα κατά Γκουαϊδό 

«Ανακοινώνω το ξεκίνημα μιας έρευνας εναντίον του πολίτη Χουάν Γκουαϊδό για φερόμενη εμπλοκή του στη δολιοφθορά στο ηλεκτροδοτικό σύστημα της Βενεζουέλας» σημείωσε, μιλώντας χθες σε δημοσιογράφους, ο γενικός εισαγγελέας της Βενεζουέλας Τάρεκ Σάαμπ. 

Παζάρι για «διόρθωση» συνόρων με σφραγίδα ΝΑΤΟ


ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΠΡΙΣΤΙΝΑ - ΤΙΡΑΝΑ - ΣΚΟΠΙΑ.--

Οι πιέσεις για επανέναρξη των επίσημων διαπραγματεύσεων μεταξύ Σερβίας και Κοσσυφοπεδίου με στόχο τη λεγόμενη «συμφωνία ομαλοποίησης» των σχέσεων των δύο πλευρών, στο φόντο της γεωπολιτικής κόντρας ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ με Ρωσία - Κίνα στα Δυτικά Βαλκάνια, δείχνουν να δυναμιτίζουν την ένταση στην περιοχή.

Τροποποίηση Ποινικού κώδικα – δωράκι στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής


Στο σχέδιο του νέου Ποινικού Κώδικα που έθεσε σε διαβούλευση το υπουργείο Δικαιοσύνης, η κυβέρνηση επιχειρεί να μειώσει την ποινή για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης από 10 – 20 χρόνια κάθειρξης σε 5 – 10”.

“Το νέο άρθρο 187 μειώνει την ποινή για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης από 10-20 χρόνια κάθειρξης σε 5-10. Στην ουσία η ποινική ευθύνη του μέλους της εγκληματικής οργάνωσης (5-10 έτη) εξομοιώνεται με αυτή του διευθύνοντος”.

Το μεγαλείο δεν κληρονομείται


 Μυρσίνη Λοΐζου και Δημήτρης Πλουμπίδης με ΣΥΡΙΖΑ

«Στο φιλντισένιο μου μαρκούτσι
γαλέρες έρχονται και πάνε
ρεσάλτα κάνουνε οι μούτσοι
κι οι πειρατές μεθοκοπάνε
στο καπηλειό το λιμανίσιο…»