Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Κατέθεσε τροπολογίες για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην απεργία και τη διαγραφή χρεών προς τους δήμους

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, συνεχίζοντας τις παρεμβάσεις στη Βουλή για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων και την ανακούφιση των εργατικών - λαϊκών στρωμάτων, χτες κατέθεσε άλλες τροπολογίες στη Βουλή με την πρώτη να αφορά την κατάργηση της αντεργατικής διάταξης που εμποδίζει τη λήψη απόφασης για απεργία και τη

Διακήρυξη - μνημείο αντικομμουνισμού υπέγραψε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ανήμερα της επετείου της Αντιφασιστικής Νίκης, «προοδευτικοί» και «συντηρητικοί» ηγέτες της ΕΕ έριξαν το αντικομμουνιστικό τους δηλητήριο

Μόνο ανατριχίλα προκαλεί η διακήρυξη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που υπέγραψαν χτες οι ηγέτες της ΕΕ, ανάμεσά τους και ο Αλέξης Τσίπρας, στο Σιμπίου της Ρουμανίας, κατά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής, όπου συζήτησαν τη στρατηγική ατζέντα της λυκοσυμμαχίας έως το 2024.

Μια ζωή ψήφιζα Δεξιά, τώρα όμως Κάπα-Κάπα…

 Tο Shopping Star βγάζει πολιτικά συμπεράσματα
 


Οι συνθήκες ωριμάζουν ραγδαία, οι μάζες βγάζουν πολιτικά συμπεράσματα και όσοι ψηφίζαν Δεξιά, τώρα θα ρίξουν Κάπα Κάπα. Όλα αυτά σε ένα από τα καλύτερα χιουμοριστικά βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Η νεολαία ψηφίζει ΚΚΕ γιατί παλεύει να κάνει πράξη τα όνειρά της

Δ. Κουτσούμπας: Η νεολαία ψηφίζει διεκδικητικά και ανυπότακτα! Ψηφίζει ΚΚΕ γιατί παλεύει να κάνει πράξη τα όνειρά της 

Στα κόκκινα βάφτηκε την Πέμπτη το Θησείο, με τη νεολαία να δίνει με ζωντάνια το «παρών» στη μεγάλη πολιτική - πολιτιστική συγκέντρωση της Οργάνωσης Περιοχής Αττικής της ΚΝΕ. Μέσα και από τη συγκέντρωση, τα μέλη και φίλοι της ΚΝΕ, που δίνουν τη μάχη των εκλογών, κάλεσαν ακόμα περισσότερους νέους να πουν το πιο δυνατό ΟΧΙ στην ΕΕ της φτώχειας, των μνημονίων, του πολέμου και δυνατό ΝΑΙ στο ΚΚΕ για την Ελλάδα και την Ευρώπη του σοσιαλισμού, να δώσουν τη μόνη νεανική απάντηση, για την αντεπίθεση.