Επιλογή γλώσσας

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Το ισχυρότερο όπλο στον κόσμο κοστίζει μόλις ένα ευρώ!

Εδώ και χρόνια τα δελτία ειδήσεων των αστικών καναλιών έχουν ξεπεράσει κάθε όριο φτήνιας και λαϊκισμού, έχουν διανθιστεί με άφθονο πορνό, ενδιάμεσες διαφημίσεις, κατ’ όνομα ειδήσεις που αφορούν στα ριάλιτι των καναλιών, άχρηστα κοσμικά νέα και ροζ κουτσομπολιά και σαφώς πολλά πλάνα αίματος. Όλα αυτά πιστά στο περίφημο τρίπτυχο “αίμα-στέμμα-σπέρμα” το οποίο κλήθηκαν να υπηρετούν πιστά δια παντός τα ΜΜΕ.

Κυβέρνηση «αριστερών» μούτσων


 «Κάν’το όπως ο Σαμαράς». Η φράση που ταιριάζει στην διαφήμιση του Συνυποσχετικού Συμφώνου Οικιεοθελούς προσφοράς που υπογράφθηκε σήμερα μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών για την επόμενη χρονιά. 

28 Φλεβάρη 1945. Η αποστράτευση του ΕΛΑΣ


ΕΛΑΣΙΤΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! 

Η Συμφωνία της Βάρκιζας στην οποία κατέληξαν στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Φλεβάρη 1945 οι εκπρόσωποι του ΕΑΜ και της Κυβέρνησης Πλαστήρα, με την παρουσία των Αγγλων, και υπογράφτηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας στο Υπουργείο Εξωτερικών, αποδείχτηκε ανείπωτα επώδυνη και καταστροφική για το λαό μας.

Κάλεσμα συστράτευσης με το ΚΚΕ


Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά, καθώς εκατοντάδες Πειραιώτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά και έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα, (δείτε πάνω βίντεο) το βράδυ της Τετάρτης 27 Φλεβάρη.
Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Διαμάντω Μανωλάκου  (διαβάστε εδώ αναλυτικά και δείτε βίντεο) και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Πρωτούλης (διαβάστε εδώ αναλυτικά και δείτε βίντεο).