Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Προφήτες είναι στο ΚΚΕ;


Προφήτες είναι  στο ΚουΚουέδικο;

Μήπως θυμάστε τι είχε πει τότε η βουλευτής του ΚΚΕ στην βουλή;

Φονικές επιθέσεις» του Αζερμπαϊτζάν κατά της Αρμενίας


Το υπουργείο Άμυνας της Αρμενίας κατηγόρησε σήμερα τις ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν ότι άνοιξαν πυρ εναντίον θέσεων της Αρμενίας, κατά παράβαση της συμφωνίας εκεχειρίας, με το Μπακού να απαντά ότι το Γερεβάν βομβάρδισε πρώτο τρεις μεθοριακές περιοχές.

Επιβεβαιώνεται η μεθοδευμένη επιχείρηση συγκάλυψης των υποκλοπών στην έδρα του ΚΚΕ


Μεθοδευμένη επιχείρηση να «θαφτεί στο μαύρο σκοτάδι» η υπόθεση υποκλοπών στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό φαίνεται να έχει στηθεί στην Εξεταστική Επιτροπή, με ευθύνη όχι μόνο της κυβέρνησης της ΝΔ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων, που μέχρι τώρα δεν έχουν κάνει μία αναφορά, έστω μία ερώτηση για τα «μάτια του κόσμου».

«Δεν υπάρχει γυρισμός»

«Δεν υπάρχει γυρισμός» διαμηνύει η Μόσχα - Συνεχίζεται η ΝΑΤΟική ενίσχυση του Κιέβου

 Συνέχεια στην απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων δίνει σήμερα η Μόσχα, την ώρα που η Δύση συνεχίζει τον εξοπλισμό της Ουκρανίας, διατυμπανίζοντας την «ενότητα» απέναντι στην «ρωσική επιθετικότητα».

Κάρολος Κρουμπάχερ


Διαπρεπής Γερμανός Βυζαντινολόγος και ελληνιστής. Γεννήθηκε το 23 Σεπτέμβρη 1856 και πέθανε στις 12 Δεκέμβρη 1909. Συμμετείχε στο γλωσσικό μας ζήτημα, με το έργο του έδωσε επιχειρήματα στους δημοτικιστές.

Σχέδια για την «ενεργειακή ασφάλεια» των μονοπωλίων

 
Την «ενεργειακή ασφάλεια» των μονοπωλίων τους και την παράλληλη διασφάλιση νέων πεδίων κερδοφορίας γι' αυτά, μέσα και από τις «πράσινες» μπίζνες, έχουν για πυξίδα οι αστικές κυβερνήσεις, εν μέσω μεγάλης όξυνσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών και αυξανόμενων προβλέψεων για την εκδήλωση νέας οικονομικής κρίσης.

48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» Πάρκου «Αντ. Τρίτσης» 1η μέρα


Οι εκδηλώσεις του 48ου Φεστιβάλ στο πάρκο «Τρίτση» είναι γεγονός...

Η «Κόκκινη πολιτεία» έχει ανοίξει τις πύλες της για να φιλοξενήσει όλη αυτή την θάλασσα ανθρώπων, που έρχονται από κάθε γωνιά της Αττικής.

Νέο «μοντέλο» καταλήστευσης των λαϊκών νοικοκυριών


ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ

 Τα μέτρα που αφορούν την κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος για τον Οκτώβρη ενισχύουν όλους τους παράγοντες που έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο τον λαό

Μια μέρα σαν τη σημερινή


 23/09/1821

H Τρίπολη πέφτει στα χέρια των επαναστατημένων Ελλήνων. Οι οδομαχίες μεταξύ των Τούρκων και των επαναστατών θα κρατήσουν δυο μέρες έως την τελική κατάληψη της Τρίπολης, ενώ, σύμφωνα με τον ίδιο τον Κολοκοτρώνη θα σφαγιαστούν σχεδόν όλοι οι Τούρκοι και οι Εβραίοι της πόλης.