Επιλογή γλώσσας

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Yπερώριμο τοαίτημα του διαχωρισμού κράτους - Εκκλησίας


ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ

    Η σύμπνοια όλων των αστικών κομμάτων ώστε να παραμείνει στα συρτάρια ένα ακόμα υπερώριμο αίτημα, που είναι ο πλήρης διαχωρισμός κράτους - Εκκλησίας, κυριάρχησε στη συνεδρίαση για την αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος που αφορά τις «σχέσεις Εκκλησίας και πολιτείας».

Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΜΑΖΙΚΑ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Στον νέο σφαγιασμό που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζει για τις πενιχρές συντάξιμες αποδοχές μας με τον νόμο «Κατρούγκαλου».

Απαντάμε με νέα πανελλαδική συγκέντρωση 
Στην Αθήνα στις 15 Δεκέμβρη στην πλ. Συντάγματος στις 12:30 το μεσημέρι και πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου

«Ο Δρόμος μας»

Σε κινηματογραφικές αίθουσες όλης της χώρας ξεκίνησε από την Πέμπτη να προβάλλεται το Ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ, με τίτλο «Ο Δρόμος μας». Στα 100 λεπτά του έργου συμπυκνώνεται η ιστορία των 100 χρόνων δράσης του Κόμματος, μέσα από ντοκουμέντα, αρχειακό οπτικοακουστικό υλικό, μαρτυρίες και δραματοποίηση μερικών από τις πιο σημαντικές "στιγμές" της.
Οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ απευθύνουν πλατύ κάλεσμα στους εργαζόμενους και στη νεολαία να βρεθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες για να παρακολουθήσουν την παραγωγή, στην οποία συνέβαλαν εθελοντικά πάνω από εκατό συντελεστές.

Ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Μήνυμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό στέλνουν αυτή την ώρα εκατοντάδες νέοι και νέες, εργαζόμενοι της Αθήνας, που συμμετέχουν στην πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση που διοργανώνουν η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ και το Κεντρικό Συμβούλιο της ΚΝΕ στο γήπεδο του Σπόρτινγκ στα Πατήσια, με τίτλο «Λευτεριά στην Παλαιστίνη - Οι λαοί θα νικήσουν!».
Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την 29η Νοέμβρη που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης

Η γύμνια σε όλο της το μεγαλείο...

Αυτή στη φωτογραφία είναι η ... «απεργιακή συγκέντρωση» του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης! Αυτό το μαύρο χάλι είναι η συγκέντρωση της... «πλειοψηφίας» του ΕΚΘ, των εργοδοτικών και κυβερνητικών συνδικαλιστών, που στο πρόσφατο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου έφτασαν στο σημείο να καλέσουν μέσα στις εργασίες του το «συνδικαλιστικό» της Ασφάλειας, ενώ όταν ο ασφαλίτης πιάστηκε στα πράσα δεν βρήκαν ούτε μια λέξη καταδίκης έστω για τα μάτια του κόσμου.