Επιλογή γλώσσας

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ

    Αυτή την ώρα παρουσιάζονται οι υποψήφιοι του ευρωψηφοδελτίου του ΚΚΕ. Άνθρωποι με τη δική τους διαδρομή, από διάφορους κλάδους της επαγγελματικής και της δημόσιας ζωής, κάποιοι επίσης προερχόμενοι από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, όπως το ΠΑΣΟΚ, το ΔΗΚΚΙ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Έντονη είναι η ηλικιακή ανανέωση του ψηφοδελτίου, ενώ ισχυρή είναι η έμφαση στο εργατικό στοιχείο, στην περίπτωση μάλιστα του Άχμετ Μουσταφά με μεταναστευτικό υπόβαθρο.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι πλουτοπαραγωγικές πηγές στην υπηρεσία των λαϊκών αναγκών και όχι των μονοπωλίων

Αποτύπωση ΑΟΖ, με βάση τη «μέση γραμμή».
Με διακεκομμένη, τα όρια της ελληνικής
 χωρίς την επίδραση του Καστελόριζου
Του Γιώργου Μαρίνου, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το κοίτασμα υδρογονανθράκων «Γλαύκος» στο «οικόπεδο» 10 της κυπριακής ΑΟΖ έχει φουντώσει η συζήτηση για την κατάσταση στην περιοχή. Στις σχετικές αναλύσεις μπλέκονται μύθοι και επιθυμίες. Αποσιωπούνται πραγματικά γεγονότα και γίνεται προσπάθεια να παραμεριστούν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το ρόλο των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, τις επιδιώξεις των μονοπωλίων.

Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ

Αυτό το συνέδριο δεν έχει καμιά σχέση με συνέδριο εργατικής οργάνωσης», τόνισε ο Γ. Πέρρος και δημοσιοποίησε ορισμένα στοιχεία που καταδεικνύουν τη νοθεία της συνδικαλιστικής μαφίας.
Ο Γ. Πέρρος κατήγγειλε την πρακτική και κατεύθυνση που ακολουθούν οι δυνάμεις που βρίσκονται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - Ομάδα Βασιλόπουλου, ΣΥΡΙΖΑ), «που συκοφαντεί, το σημαντικό ζήτημα της

H ΓΣΕΕ ανακοίνωσε αλλαγή χώρου διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου

Έκτακτη ανακοίνωση:

 H ΓΣΕΕ ανακοίνωσε  αλλαγή  χώρου διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου


                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                           30/5/19
                                              Αλλαγή  χώρου διεξαγωγής του 37ου Συνεδρίου