Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε;

Την ίδια ώρα που εργοδοσία και εργατοπατέρες κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να «νομιμοποιήσουν» την απροκάλυπτη εργοδοτική παρέμβαση στην Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) και μέσω αυτής σε ολόκληρο το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, «φυτεύοντας» εκατοντάδες στελέχη της εργοδοσίας ως ψηφίσαντες σε σωματεία ή ακόμα και ως

Με ισχυρό ΚΚΕ παντού μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά


Αγαπητές φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί προσκαλεσμένοι,
Συντρόφισσες και Σύντροφοι,
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για την παρουσία σας στη σημερινή μας εκδήλωση, εκδήλωση, που πραγματοποιείται δύο μέρες αφότου η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το κάλεσμά της για τη μάχη των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών.
Το σύνθημά μας: "Ισχυρό ΚΚΕ παντού, μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά", είναι σύνθημα - κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ για όλες τις εκλογικές μάχες.

Ιωσήφ Β. Στάλιν- 66 χρόνια μετά το θάνατο του σπέρνει εφιάλτες

Ιωσήφ Β. Στάλιν- 66 χρόνια μετά το θάνατο του σπέρνει εφιάλτες
σε αστούς, φασίστες και οπορτουνιστές


Συμπληρώνονται σήμερα 66 χρόνια από την 5η Μάρτη 1953, κι’ όμως οι αστοί σε όλο τον κόσμο τρέμουν ακόμη τ’ όνομα του. Στους φασίστες και τους νεοναζί, η μορφή του προκαλεί εφιάλτες.

Η εκτέλεση Νίκου Νικηφορίδη


Η εκτέλεση του πρωτομάρτυρα της ειρήνης Νίκου Νικηφορίδη 

 Εκείνο το χάραμα της Δευτέρας, στις 5 Μάρτη του 1951, το μισαλλόδοξο κράτος των νικητών του εμφύλιου έστησε εκτελεστικό απόσπασμα, στο δάσος του Σέιχ Σου, και τουφέκισε τον νεαρό Νίκο Νικηφορίδη, πιστεύοντας πως έτσι ξεμπερδεύουν με τους αγωνιστές της ειρήνης και το όραμα μιας κοινωνίας αντάξιας των ανθρώπων.