Επιλογή γλώσσας

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Όταν ένας “ιστορικός- ερευνητής” παραποιεί την ιστορία της οικογένειάς του

Ένας κομμουνιστής απαντάει στο Ν. Μαραντζίδη
για τον αντάρτη παππού Κόλια, τον κοινό τους πρόγονο

Ενα από τα πρόσωπα των ημερών, με αφορμή τη συζήτηση γύρω από τη Συμφωνία των Πρεσπών, είναι αναμφίβολα ο Νίκος Μαραντζίδης, που ανέλαβε ένα σημαντικό κομμάτι της επικοινωνιακής προώθησης της συμφωνίας, θερμαίνοντας ακόμα περισσότερα τις σχέσεις του με το Σύριζα, με τον

Π.Α.ΜΕ: Για την αύξηση του κατώτερου μισθού

 Για την αύξηση του κατώτερου μισθού από τον Τσίπρα με την υπογραφή Βρούτση της ΝΔ

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας φιέστα με τα ΜΜΕ και τους γνωστούς της παπαγάλους πανηγυρίζουν. Καλούν τους εργαζόμενους να την στηρίξουν γιατί επαναφέρει τους μισθούς στην "κανονικότητα".
Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι.

Τα πετρέλαιά σας θέλουμε και θα τα πάρουμε…

Ποιος Μαδούρο, ποια δημοκρατία και      ελευθερία;
Τα πετρέλαιά σας θέλουμε και θα τα πάρουμε…

Για να δικαιολογήσουν μια στρατιωτική επέμβαση πιο παλιά οι ιμπεριαλιστές είχαν ένα τακ, ένα βλέμμα λυπημένο, μια έκφραση πόνου, λόγια να χτυπάνε στο θυμικό. Από τα «δικαιώματα των μειονοτήτων» στην

Τέσσερα χρόνια μετά...

Να συγκρίνει την Ελλάδα που παρέλαβε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, «της ύφεσης, της ακραίας φτώχειας και παρίας της διεθνούς σκηνής», με την Ελλάδα «των πολλών», της «δίκαιης ανάπτυξης» και την «πρωταγωνίστρια θετικών εξελίξεων στα Βαλκάνια», καλεί ο πρωθυπουργός τον λαό σε συνέντευξή του στο «Economist», πλέκοντας το παραμύθι για την υποτιθέμενη «ιστορική χρονιά» που θα ζήσει ο λαός το 2019.

Εμπαιγμός διαρκείας για τον κατώτατο μισθό...

 Από τη «δέσμευση για 751 ευρώ» έως τον νόμο Βρούτση - Αχτσιόγλου 
και το τσεκούρι στο αφορολόγητο

«Είναι δέσμευση ότι θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ... Είναι ο πυρήνας της πολιτικής μας τα 751 ευρώ. Θα έρθουν με νόμο, όπως με νόμο καταργήθηκαν. Ομως μετά θα λειτουργήσουν οι συλλογικές διαπραγματεύσεις, από το νόμο και μετά... Δεν θα καθορίζεται ο κατώτατος μισθός με νόμο».

Μην παραχαράζετε την ιστορία

Αντικομουνιστική ιστορική παραχάραξη

Η Μεγάλη Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση και οι πρωτεργάτες της ήταν πάντα «καρφί στο μάτι» κάθε είδους αντικομουνιστών ακόμη και «ντυμένων» με την προβιά του «ιστορικού»

Στο περιοδικό που κυκλοφορεί ως ένθετο στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ «ALL ABOUT HISTORΥ» διαβάζουμε στο τελευταίο του τεύχος στο αφιέρωμα για την «Ρωσική Επανάσταση» και υπότιτλο «17 γεγονότα που παραμένουν άγνωστα» και τα παρακάτω μαργαριτάρια, τα οποία είχαν και παλιότερα δημοσιευτεί από διάφορες πλευρές και διαψεύστηκαν: