Επιλογή γλώσσας

Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Συγκινητικό μήνυμα από πρώην πολιτικούς εξόριστους της Χιλής

«Έχουμε έναν Έλληνα  φίλο, το ΚΚΕ, που μέσα του ενώνει έναν ολόκληρο λαό. Στις 17 αυτού του μήνα η νιότη του θα μετράει 100 χρόνια. Μαζί του μοιραζόμαστε μια βασική πεποίθηση: Ακόμα κι αν φαίνεται ουτοπικό, είναι εφικτό στον κόσμο αυτό να χτιστεί μια δίκαιη κοινωνία που να βασίζεται στη δουλειά, στην ειλικρίνεια και την αλληλεγγύη. Μια κοινωνία που να μας εγγυάται από τη γέννησή μας τις ίδιες ευκαιρίες στη ζωή, στη μόρφωση και την ανάπτυξη, που
θα σέβεται την ακεραιότητα του πλανήτη μας και θα κάνει πραγματικότητα την ειρήνη ανάμεσα στους ανθρώπους και τις χώρες, μέσα από το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.
Επειδή η ηλικία μας έχει υπερβεί τα 70 χρόνια, πρέπει να δεχτούμε ότι δεν θα ζήσουμε για να δούμε να πραγματώνεται αυτό το όνειρο. Αυτός όμως, ο Έλληνας φίλος μας, θα ζήσει αυτή την πραγμάτωση, γιατί θα ζήσει ακόμα πολλούς αιώνες και γιατί -με την επιμονή που τον διακρίνει- θα κάνει το παν για να επιτευχθεί αυτός ο υψηλός στόχος. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη φιλία μας αυτή! Του ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας όλα τα καλά για τα πρώτα του εκατοστά γενέθλια!
Οι Χιλιανοί πρώην πολιτικοί εξόριστοι στο Μπίλεφελντ
Νοέμβρης 2018».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου