Επιλογή γλώσσας

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Ισχυρό ΚΚΕ παντού!

                 Η Πολιτική Πρόταση του ΚΚΕ
— Τα συγκεντρωμένα μέσα παραγωγής, τα λιμάνια, οι υποδομές, τα αεροδρόμια, τα εργοστάσια, οι τηλεπικοινωνίες, οι μεταφορές απαλλάσσονται από την ιδιοκτησία μιας χούφτας μετόχων – κηφήνων και γίνονται κοινωνική – κρατική ιδιοκτησία.
— Οι εργαζόμενοι αποκτούν λόγο για το πώς, τι, πόσο πρέπει να παραχθεί, ποιοι κλάδοι πρέπει να αναπτυχθούν, με ποια
προτεραιότητα, τι επιστημονικό και τεχνικό δυναμικό χρειάζεται.
— Κίνητρο για την παραγωγή και την ανάπτυξη της οικονομίας γίνονται οι συνεχώς διευρυνόμενες λαϊκές ανάγκες, βάζοντας οριστικό τέλος στον εφιάλτη της ανεργίας.
— Ανοίγοντας το δρόμο, ώστε να συμβαδίζει η εξέλιξη της επιστήμης και της τεχνολογίας με τη βελτίωση της ποιότητας ζωής.
— Με αυτήν την οικονομία συνδέεται το εκπαιδευτικό σύστημα που προσανατολίζεται στην παραγωγή υψηλά ειδικευμένου επιστημονικού δυναμικού.
— Στην ανάπτυξη της έρευνας που δεν θα γίνεται πατέντα για νέα κέρδη για λίγους, όπως σήμερα, αλλά εργαλείο για την ανύψωση του επιπέδου ζωής του λαού.

Με βάση το παραπάνω Πρόγραμμα, το ΚΚΕ, καλεί τον εργαζόμενο ελληνικό λαό, να συμπορευτεί μαζί του, στις βουλευτικές εκλογές, στις εκλογές για την ευρωβουλή, στις εκλογές για την Τοπική και Περιφερειακή Διοίκηση!

Με ισχυρό ΚΚΕ, θα πάρει σάρκα και οστά, η συμμαχία «από τα κάτω», το αντικαπιταλιστικό αντιμονοπωλιακό Μέτωπο, μια καλύτερη και ανθρώπινη ζωή για όλους μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου